HRVATSKI TRENERI

Bjelica poludio nakon poraza od Jozaka: Ovo je sramota!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Bjelica poludio nakon poraza od Jozaka: Ovo je sramota!
05.03.2018.
u 09:14
- Pa taj je penal sramotan! Lopta je jedva dodirnula ruku, i to lopta ruku, a ne ruka loptu! Nije bilo nikakve namjere, ovako nešto još nisam vidio - rekao je Bjelica
Pogledaj originalni članak

Dvoboj hrvatskih trenera u Poljskoj pripao je Romeu Jozaku čija je Legia jučer s 2:1 pobijedila Lech Nenada Bjelice.

No, bit će repova nakon utakmice jer je varšavska momčad do pobjede stigla iz jedanaesterca nakon što je lopta u ruku pogodila Kosteviča. To je razljutilo Bjelicu.

- Da sam trener ili navijač Legije, sramio bih se ovakve pobjede! Pa taj je penal sramotan! Lopta je jedva dodirnula ruku, i to lopta ruku, a ne ruka loptu! Nije bilo nikakve namjere, ovako nešto još nisam vidio - rekao je Bjelica i dodao:

- Shvatio bih da se tako nešto dosudi Legiji protiv, primjerice, Termalice, jer uvijek će biti većih od manjih, ali u najvećem derbiju... Sramota!

Bjelica se ne boji kazne.

- Bit ću kažnjen? Ne plašim se nikoga i ničega, samo govorim istinu, moja je momčad oštećena! Ovo nije dobro za poljski nogomet, a gdje je VAR bio?!

Vodeća momčad poljskog prvenstva je Jagiellonia koja ima 48 bodova kao i Legia, ali i utakmicu manje. Lech je na trećem mjestu s 43 boda.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
20:48 05.03.2018.

Kvazi-trenerčić koji je slučajno i na 'guzove' pobijedio jadnika Krunu Jurčića.... nakon čega se ufurao da je Morinho ili Guardiola.... a u stvari tek osrednji HR trenerčić u opskurnoj poljskoj ligi. A vi, novinarčići ga gurali za izbornika... O tempore, o more