UOČI CEDEVITE

Nepobjedivi Lutz: Neće nam to biti samo šetnja do Doma sportova

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Nepobjedivi Lutz: Neće nam to biti samo šetnja do Doma sportova
18.04.2013.
u 16:59
Cedevita u domaćem derbiju dočekuje Cibonu u 7. kolu lige za prvaka, a očekuje se neizvjestan susret, ove sezone su na 2-2
Pogledaj originalni članak

Glavobolja jača, trenera Cibone Danijela Lutza ne muči samo proljetna alergija već i i činjenica da ga u petak (19 sati) u Domu sportova čeka glavni rival za naslov prvaka Hrvatske, i to posve pripravan i nabrušen.

– Svjestan sam da je važnost derbija s Cedevitom golema. Iako se i eventualni propust još stigne ispraviti, želim napraviti “break” te otići na dva razlike (vodeća Cibona ima omjer 6-0, a Cedevita 5-1, nap. a.). Kompletni su, priključuje im se Tomas, a uvođenjem igrača s klupe nude im se još kvalitetnije opcije. U svakom slučaju, neće to biti ugodna šetnja do Doma sportova i natrag – kaže Lutz. Domaćini pogađaju trice kao od šale, Alkaru su ih zabili gotovo 20.

– Imam devet igrača i dva klinca, a svaki od njih morat će dati ruke. Svi će igrati, bit će to šahovski meč s Cedevitom – dodaje Lutz.

Večerašnji derbi prilika je objema momčadima da steknu prednost, jer odlaze u goste Zadru, koji ih nastoji preteći u borbi za doigravanje.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.