ŠTO SAD?

Neslužbeno: Direktor čiji je auto sedam puta propucan odlazi iz Osijeka? Oglasili su se i iz kluba

Foto: Instagram
Neslužbeno: Direktor čiji je auto sedam puta propucan odlazi iz Osijeka? Oglasili su se i iz kluba
28.05.2024.
u 11:35
Boto je, navodno, na kraćem odmoru u Portugalu, a na parkiralištu u Šamačkoj ulici propucan je njegov automobil koji je zatekao koordinator omladinske škole, također Portugalac Alfredo Almeida
Pogledaj originalni članak

Sportski direktor Osijeka Jose Boto otići će iz kluba nakon što mu je u noći s ponedjeljka na utorak propucan osobni automobil, doznali smo iz neslužbenih izvora. Portugalac koji se na toj funkciji kratko zadržao, odlučio je povući radikalan, ali i logičan potez nakon napada na njegovu imovinu. Kako smo ranije naveli, Boto za vrijeme incidenta nije bio u automobilu koji su zasad nepoznati počinitelji propucali sa sedam metaka. Nije ga, doduše, bilo ni u Osijeku budući da je još uvijek na putu na koji je otišao nakon zadnje utakmice u sezoni. S njega se, kažu mnogi, trebao vratiti uz ime novog trenera, a to je  Federico Coppitelli. 

Boto je dosad radio u Benfici, Šahtaru iz Donjecka i solunskom PAOK-u, a u Osijek je stigao kako bi dodatno pojačao momčad i reorganizirao omladinsku školu. Ovaj je 58-godišnji Portugalac početkom 2024. postao sportski direktor Osijeka, a ako su informacije o odlasku točne, klub će napustiti za samo šest mjeseci.

VIDEO: Policijski očevid u Osijeku

Iz kluba su, kako smo doznali preko direktora Vladimira Čohara, potvrdili da zasad o ovom slučaju neće davati izjave. U tijeku je policijski očevid. 

"Prva policijska postaja Osijek, s ispostavom Čepin, danas je u 8.57 sati zaprimila dojavu o oštećenom vjetrobranskom staklu na osobnom automobilu parkiranom u središtu Osijeka. U tijeku je očevid", kratko je danas poslije 10.30 sati izvijestila PU osječko-baranjska.

Boto je, navodno, na kraćem odmoru u Portugalu, a na parkiralištu u Šamačkoj ulici propucan je njegov automobil koji je zatekao koordinator omladinske škole, također Portugalac Alfredo Almeida.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
12:47 28.05.2024.

Motiv može biti različit.Ne bi me čudilo da se pokaže kako je u pitanju neko dugovanje novca ili sl. od ranije.

PR
pravedno
11:48 28.05.2024.

Strašno, ali ništa neobicno kod nas , jer naši politicari smatraju da ce biti popularniji ako se sluze nepristojni rjecnikom. Rezultat, kaoticno društvo.

TO
tomislav10
12:02 28.05.2024.

Pretpostavljam da se radi o "mišljenju" navijača u svezi sa smjenom trenera prve momčadi, a moguće i još koječemu.