U ponudi je danas bilo još malo više od 100 ulaznica

Nestaju ulaznice za Ligu prvaka

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Nestaju ulaznice za Ligu prvaka
03.09.2011.
u 14:32
Internetska prodaja u subotu je radila bez problema s poslužiteljem pa su gotovo rasprodani paketi ulaznica za Real, Lyon i Ajax koji su se našli u ponudi
Pogledaj originalni članak

Izgleda da su u Dinamu imali dobar 'nos' kad su odlučili prodavati ulaznice za susrete Lige prvaka u paketu.

- Neće ostati niti jedna ulaznica za pojedinačnu prodaju, sto posto sam uvjeren da će biti prodane sve ulaznice u paketima – tvrdio je Zdravko Mamić.

Istina, nismo mu baš vjerovali, 1200 kuna za zapdnu tribinu za tri utakmice Lige prvaka, pa makar se radilo o suparnicima kao što su Real, Lyon i Ajax, činilo se mnogo. No, već nakon 24 sata prodaje na internetu ulaznica koje su bile namijenjene takvom načinu prodaje uglavnom su nestale. Dobro, nije ih bilo strašno puno, tek nekoliko tisuća. A kakvo je zanimanje svjedoči i podatak da je server tvrtke koja za Dinamo prodaje ulaznice preko interneta u petak uglavnom bio u kolapsu. Tek se kasno poslijepodne i navečer moglo ući nakon mnogo pokušaja i kupiti željeni paket ulaznica.

Tako je do subote u podne nestalo ulaznica za istočnu tribinu, za donji dio sjeverne tribine, na tržištu su bile još samo dvije ulazice za donju etažu zapadne tribine, a tek je nešto više od stotinu ulaznica ostalo za gornju zapadnu tribinu.

Oni uvijek negativno nastrojeni na forumima su tvrdili da je sve to laž, no mogli su i sami pokušati ući na stranicu za kupnju ulaznica i uvjeriti se u činjenično stanje. Očito je da će tih malo više od stotinu ulaznica planuti prije isteka roka za prodaju putem interneta (6. rujna u 22 sata). No, da ne bude zabune, valja ponoviti da je to tek prvi dio prodaje ulaznice. Navijači Dinama koji imaju godišnje ulaznice moći će na posebnoj blagajni (kiosk na križanju Maksimirske i Svetica) od ponedjeljka u 10 sati do srijede u 22 sata kupiti pakete ranije od ostalih.

A prava gužva očekuje se na maksimirskim blagajnama u srijedu u podne kada počinje redovna prodaja ulaznica za Ligu prvaka. Iako se ne čini da bi se to moglo dogoditi, ostane li pokoji paket ulaznica neprodan, 13. rujna prodavat će se ulaznice za  pojedinačne utakmice.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

Avatar delminium
delminium
15:05 03.09.2011.

Gospodine Junaci Matematika je egzaktna znanost pa možemo li znati koliko je ulaznica prodano u stotinama ili u tisućama?

Avatar delminium
delminium
15:39 03.09.2011.

Dali ima još ulaznica? \"Tako je do jučer u podne nestalo ulaznica za istočnu tribinu, za donji dio sjeverne tribine, na tržištu su bile još samo dvije ulazice za donju etažu zapadne tribine, a tek je nešto više od stotinu ulaznica ostalo za gornju zapadnu tribinu.\"

UG
ugostitelj
14:49 03.09.2011.

u prodaji je nekoliko tisuća ulaznica, sad na kraju više od pola stadiona rasprodano. daj ne serite i recite, da dobili smo ulaznice gratis, mi i nase familije a sad ih trebamo po nalogu zaraditi. mrš i ti i vi i zoran mamić s vama svima u .....