PROCURILA NOVA SNIMKA

Neviđena sramota na Euru! Zar baš na ovaj način da guraju Engleze prema tituli prvaka?

Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
Euro 2024 - Semi Final - Netherlands v England
Foto: Wolfgang Rattay/REUTERS
Euro 2024 - Semi Final - Netherlands v England
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Euro 2024 - Semi Final - Netherlands v England
11.07.2024.
u 08:30
Da stvar bude još gora, nije se aktivirao niti senzor dodira koji registrira baš svaki, pa i najmanji dodir lopte s bilo kojom površinom
Pogledaj originalni članak

Engleska i Španjolska u nedjelju će se u Berlinu sastati u finalu Europskog nogometnog prvenstva. Bit će to spektakularan dvoboj za kraj turnira koji je, barem s engleske strane, donio dosta kontroverzi. Nećemo sada zadirati dublje u prošlost, ali s polufinala protiv Nizozemske u svijet su otišle slike koje i jutro nakon utakmice djeluju pomalo nestvarno. Nogometni svijet bruji o jedanaestercu kojeg je Engleska dobila u 18. minuti utakmice, a kojeg je kasnije Harry Kane zabio za 1:1. Po mnogima, a komentirale su to i legende engleskog nogometa, jedanaesterca nije trebalo ni biti.

Pojavila se nova snimka koja ukazuje na to da su Nizozemci bili pokradeni. Prije prekršaja koji je procijenjen kao onaj za najstrožu kaznu dogodilo se igranje rukom Bukaya Sake. Lopta mu se od tijela odbila u ruku, ali to nije vidio nitko od sudaca na terenu, kao niti od onih u VAR-sobi.

Da stvar bude još gora, nije se aktivirao niti senzor dodira koji registrira baš svaki, pa i najmanji dodir lopte s bilo kojom površinom. Tko zna kako bi utakmica završila da Englezi nisu dobili taj jedanaesterac. Kasnije, golom Ollieja Watkinsa došlo je i do preokreta pa ćemo Englesku po drugi put zaredom gledati u finalu Europskog prvenstva.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 37

MI
mikimouse12
08:40 11.07.2024.

Ovako su ih i na zadnjem Euru gurnuli protiv Danske

HA
Hary3
08:48 11.07.2024.

Nas su izgurali, a njih guraju. Banda besramna.

AS
ante_slavonac
08:53 11.07.2024.

pomisliš, konačno nema više politike jer ipak su polufinali i onda ti dođe Merz i razuvjeri sve koji vjeruju, u najmanju ruku, pošteno suđenje,pa UEFA je pala na najniže grane morala u svim segmentima nogometne igre,sigurno će se sada oglasiti sudačka organizacija kako bi zaštitili ovog lop..a tepajući mu kako je odsudio vrhunski,kada su sposobni ovako suditi Nizozemcima mora se čovjek upitati gdje smo tek mi u ovom sra...u