S nekoliko metara...

Nevjerojatan promašaj poljskog nogometaša

Foto: Screenshot youtube
Nevjerojatan promašaj poljskog nogometaša
25.02.2013.
u 16:54
Nakon što je njegov suigrač u jednom napadu pogodio vratnicu, lopta se odbila točno o glavu Parzyszeku koji je stajao sam, ali nije uspio pogoditi
Pogledaj originalni članak

Kad god neki nogometaš promaši čistu priliku, mnogi se sjete Ilije Sivonjića. Iako je poznati Sivonjićev promašaj vjerojatno nenadmašan, nogometaš De Graafschapa Piotr Parzyszek uspio mu je stati uz bok.

U utakmici 4. kola druge nizozemske lige protiv Veendama Poljak je uspio promašiti prazan gol sa samo nekoliko metara. Nakon što je njegov suigrač u jednom napadu pogodio vratnicu, lopta se odbila točno o glavu Parzyszeku koji je stajao sam, ali nije uspio pogoditi.

Pogledajte video, a ispod članka možete ispuniti anketu o tome čiji je promašaj veći!

>>>VIDEO Pogledajte nevjerojatan promašaj nogometaša Zvezde

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
17:40 25.02.2013.

Najveći je promašaj ipak bio onaj Rakitićev protiv reprezentacije Španjolske!