TKO JE GLAVNI KRIVAC?

Nije preživio Dinamo: Cosmi dobio otkaz nakon velikog posrtaja

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Rijeka i Osijek sastali se u 9. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka i Istra 1961 igraju 15. kolo Prve HNL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Rijeka nakon penala svladala petoligaša Moslavina Kutina
13.11.2022.
u 21:50
- U prvenstvu je upisao tri pobjede, jedan remi i šest poraza dok je u Kupu upisao prolaz protiv Moslavine i poraz od Bijelog Brda u osmini finala. HNK Rijeka Cosmiju želi puno sreće u nastavku karijere - napisali su iz kluba.
Pogledaj originalni članak

Talijan Serse Cosmi više nije trener Rijeke, objavio je klub na službenim stranicama.

Vijest stiže nakon teškog debakla protiv Dinama (7:2) na Rujevici. 

- Cosmi je Rijeku vodio u deset prvenstvenih i dvije Kup utakmice. U prvenstvu je upisao tri pobjede, jedan remi i šest poraza dok je u Kupu upisao prolaz protiv Moslavine i poraz od Bijelog Brda u osmini finala. HNK Rijeka Cosmiju želi puno sreće u nastavku karijere - napisali su.

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Rijeka i Istra 1961 igraju 15. kolo Prve HNL

Još večeras dotaknuo se budućnosti kluba, ali neće je dočekati. 

- Kup je ostavio trag na ovoj momčadi. Imali smo tri dana da se oporavimo od ovoga, to se osjetilo u ovom susretu. Krivo sam interpretiran na presici otprije nekoliko tjedana. Ne smatram da su ovi igrači toliko loši, nego im trebaju i drugi s drugačijim karakteristikama. Za Rijeku novo prvenstvo kreće 21.1. i tada može sve krenuti nabolje - izjavio je Cosmi.


>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru na utakmici Dinama i Hajduka

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BL
blackeder2022
23:38 13.11.2022.

Nije vijest odlazak Cosmia,vijest je ta da ovakvoj Rijeci nema tko nije dao gol,da je igrao i oružar Dinama i ona bi dao gol,svi osim onoga koji bi trebao davati golove a to je napadać Petkovič.Apsurd je da več godinu dana je totalno neefikasan uz povremene bljeskove pa opet sivilo,ali zato ide u Katar,a napadaći koji su konstantno efikasni i igraju u stranim klubovima i daju golove protiv daleko jačih klubova no što je Rijeka,e takvi efikasni napadaći gledat će SP preko TV ekrana.Naravno, takvo što može samo genijalan nogometni um u obliku lika i dijela Dalića ,po njemu samo poznatim kriterijima odarati, uostalom tu su još i genijalad duo kiskera Vida-Lovren,ali za igraća koji je u formi poput Rebića,mjesta nema,a nema samo zato jer je rekao na glas ono što smo svi mi rekli dok smo gledali utakmice Hrvatske na EP,totalni promašaj u sastavljanju momčadi od strane potkapacitiranog reprezentativnog selektora Hrvatske reprezentacije.Kome krivo,kome pravo!