NA ZASLUŽENI ODMOR

Nije zaliječio zadnju ložu: Messi otpao do kraja sezone

Foto: DPA/Pixsell
Nije zaliječio zadnju ložu: Messi otpao do kraja sezone
14.05.2013.
u 11:30
Messi je ozljedu bedrenog mišića obnovio prošli vikend tijekom gostovanja kod Atletica
Pogledaj originalni članak

Lionel Messi neće igrati do kraja sezone zbog ozljede mišića zadnje lože. Obavijest je poslana iz Barcelone koja je već osigurala naslov španjolskog prvaka tako da izostanak najboljeg igrača u preostalih nekoliko utakmica neće imati velikog utjecaja na ishod sezone.

Podsjetimo, Argentinac se u četvrtfinalu Lige prvaka protiv PSG-a prvi put ozlijedio, nakon toga se nekoliko puta vraćao na teren, no izgleda da nije još do kraja sanirao ozljedu.

Obnovio ju je prošlog vikenda tijekom gostovanja kod Atletica kada je zbog velike boli zašao s travnjaka sredinom drugom poluvremena iako Barca više nije imala prava na izmjenu te je ostala s desetoricom igrača do kraja utakmice.

No, Messi je svoje obavio za ovu sezonu. Zaigrao je u 48 utakmica u svim natjecanjima i zabio 58 pogodaka.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.