IMA PRAVO...

Nijemci su objasnili zašto je Ivan Perišić nezadovoljan onime što se događa u Interu

Foto: Jonathan Moscrop
Juventus v Internazionale - Coppa Italia - Final - Stadio Olimpico
Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
Coppa Italia - Final - Juventus v Inter Milan
13.05.2022.
u 14:18
Što god radio, osjeća se kao da je u drugom planu, a odnos uprave prema njemu uistinu je nepravedan.
Pogledaj originalni članak

Ivan Perišić je s dva gola u produžetku Talijanskog kupa donio Interu titulu protiv Juventusa (4:2), ali i potvrdio da je odnos kluba iz Milana prema njemu u najmanju ruku nepravedan. Što je kroz izjave za medije jasno dao do znanja i sam.

- Još uvijek ništa ne znam. Samo znam da s važnim igračima ne čekaš do zadnje minute. To biste trebali znati - kazao je nakon veličanstvene predstave u finalu Perišić i dodao:

- Osjećam se kao vođa, ali kada ekipa ovako radi, onda je lako biti vođa. Moramo samo nastaviti ovako. Imamo još dva finala i sve je moguće ako nastavimo vjerovati. Vjerujem da možemo Milanu "oteti" prvenstvo.

Ugovor mu ističe za manje od dva mjeseca, a ne zna hoće li ili neće ostati u Interu. Samo, situacija je sad takva da on postavlja uvjete i može birati što će. Ako ne dobije željeni novac, lako će pronaći novu destinaciju. Igrača kakav je on doslovno bi željela svaka momčad na svijetu.

Foto: CIRO DE LUCA/REUTERS
Coppa Italia - Final - Juventus v Inter Milan

S obzirom da je u karijeri igrao za Borussiju iz Dortmunda, Wolfsburg i Bayern, tamošnji mediji ga prate i poznaju. Zato nisu propustili osvrnuti se na ovu situaciju.

- U Interu je fokus uglavnom na napadačima poput Martineza, a odnedavno se nagađa i o velikom interesu za Juventusovog Dybalu, bez obzira što je argentinac u finalu, kao i većem dijelu sezone, bio uglavnom blijed - piše Bild i zapravo time pojašnjava što točno muči Perišića.

Što god radio, osjeća se kao da je u drugom planu, a odnos uprave prema njemu uistinu je nepravedan. Ali, kao profesionalac je potvrdio da su najbolja rješenja za situaciju kao ova davati u svakom trenutku maksimum. Na taj način straha za budućnost nema...

>>> Ispred Ivana Perišića je samo Davor Šuker

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
14:28 13.05.2022.

Lijepo digni sidro i otiđi Petkoviću u Barcelonu.