Financijska injekcija

Nijemci u Karlovac doveli igrače vrijedne 15-20 milijuna eura

Foto: Kristina Štedul Fabac/Pixsell
Nijemci u Karlovac doveli igrače vrijedne 15-20 milijuna eura
28.01.2012.
u 09:51
Naši partneri iz Njemačke nisu došli s vrećom novca kako bi spasili Karlovac od ispadanja, nego žele ostati trajno i skrbiti o budućnosti nogometa u Karlovačkoj županiji, rekao je dr. Amirudin Talakić, predsjednik Karlovca
Pogledaj originalni članak

Naši partneri iz Njemačke žele ostati trajno i skrbiti o budućnosti nogometa u Karlovačkoj županiji i o svojim poslovnim interesima, rekao je dr. Amirudin Talakić, predsjednik Karlovca, nakon što je dogovorena suradnja s menadžerskom tvrtkom Haag Sportmanagement vlasnika Olivera Haaga.

Detalji dogovora između kluba koji je udruga građana i tvrtke još se ne znaju. Nijemci su doveli u klub 25 igrača, koji na tržištu vrijede 15 do 20 milijuna eura. Iako Nijemci još nisu za stalno u Karlovcu, u novu upravu izabrano je mnogo novih ljudi.

Marcus Haase, suvlasnik Haag Sportmanagementa, postao je dopredsjednik kluba, a u Karlovac su stigle i prve financijske injekcije. Zaposlenici kluba nakon višemjesečnog posta dobili su jednu plaću, odblokiran je klupski račun koji je u blokadi bio zbog više od milijun kuna duga, a stanovi za smještaj novih igrača plaćeni su unaprijed.

Dosad je klub vodio lokalni HDZ, koji se optuživalo da novac skuplja donacijama Grada i gradskih tvrtki te političkim pritiscima na lokalno gospodarstvo.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar slavko stečajko
slavko stečajko
10:01 28.01.2012.

hoće li njemci ostat kad ih banda iz rusanove uz pomoć sudaca pokrade?

RE
rene
11:35 28.01.2012.

ja se samo nadam da ce bit vise takvih ulaganja, da se stvori desetak stabilnih prvoligasa... jest da sam dinamovac, ali daleko bi bilo bolje da i grugi klubovi ojacaju, da liga bude napetija, samim time dobilo bi se i na kvaliteti, a Dinamo ne bi mogao kupovati sve najbolje iz HNLa, jer decki koji su standardni u nekom klubu ne bi isli za par kuna vise u Dinamo ili Hajduk da sjede na klupi ...

LE
lepiCane
12:21 28.01.2012.

Ma kome ovaj smjesni Talakić baca fore! Gluposti su da je ta menađerska agencija dosla ulozit u NK Karlovac! Recite mi kakav interes ima ona u tom ulaganju!?Nikakav! Dosli su jer ce im Karlovac bit ogledalo kroz kojeg ce prodavat igrace iz svoje agencije i 95% igraca ce bit iz njihove agencije! To se tako radi i samo zato su dosli! yebe se njima za Karlovac i naravno da nisu dosli ulozit novce da se Karlovac spasi!