SURADNJA

Nika Fleiss i Samobor - ruku pod ruku

30.03.2002.
u 00:00
Pogledaj originalni članak

SAMOBOR - Grad Samobor i dosad je pomagao Niki Fleiss, alpskoj reprezentativki, prepoznavši u njoj sportašicu koja bi mogla postići lijepe rezultate, te tako pomoći programu grada za usmjeravanje mladih i njihovo udaljavanje od problema, posebice od droge.

- Svojedobno sam rekao da ću kao gradonačelnik Niki čestitati na osvojenoj olimpijskoj medalji, a dosadašnji rezultati potvrđuju da će tako i biti. Čestitam Niki na olimpijskom rezultatu te na pobjedi na Otvorenom prvenstvu Njemačke. Grad nastoji rješavati probleme mladih, pomagati mladim sprtašima, a Nika je velika nada hrvatskog i samoborskog skijanja - rekao je gradonačelnik Samobora Pavao Grom i dodao da je i program grada Samobora pridonio da se broj osvisnika o drogi u Samoboru smanji.

Nika će tako zauzvrat svom gradu, koji će joj jučerašnjim potpisom ugovora i dalje novčano pomagati, obići pokoju samoborsku školu i promovirati program grada Samobora.

- Nika je samoborska sportašica stoljeća - podsjetio je dogradonačelnik Drago Plečko podsjetivši na sportske gene koje je Nika naslijedila od obitelji u kojoj je djed bio vrhunski motociklist a otac vratar NK Samobora.

Nika je potpisala ugovor, a supotpisala ga je njena majka Biserka, budući da će Nika tek 14. prosinca biti punoljetna.

- Samobor je moj grad i drago mi je da mogu potpisati ovaj ugovor, a jednako mi je drago da moj grad vodi brigu o mladima, da ih vodi na pravi put kako bi u slobodno vrijeme našli prostora za razne sadržaje. Nadam se da ću s ovom vašom pomoći to i dokazati te da ću ovaj ugovor opravdati - rekla je čelnim ljudima Samobora Nika Fleiss.

R. Junaci

Pogledajte na vecernji.hr