potpuno spreman

Niko Kranjčar igrat će Ligu prvaka: Iskoristit ću priliku!

Foto: fcdynamo.kiev.ua
Niko Kranjčar igrat će Ligu prvaka: Iskoristit ću priliku!
04.09.2015.
u 14:15
Imao sam ponude iz inozemstva i Hrvatske, ali ni jedna nije bila dovoljno dobra, kaže hrvatski veznjak.
Pogledaj originalni članak

Dinamo Kijev uvrstio je i Niku Kranjčara među igrače koji će nastupati u Ligi prvaka. Nakon što ga je želio bečki Rapid, zagrebački Dinamo te neki engleski klubovi, sada je jasno kako će hrvatski veznjak ove jeseni nastupati za Kijevljane. A možda i dulje od toga. 

Vratio se u ukrajinsku momčad nakon dvogodišnje posudbe u londonskim Queens Park Rangersima.

– Sretan sam što sam se vratio u Dinamo. U dobroj sam formi i nadam se da ću pomoći momčadi i treneru u sljedećem razdoblju. Ako će mi trener Sergej Rebrov vjerovati i pružiti priliku, pokušat ću je iskoristiti sto posto – kazao je Kranjčar za službenu stranicu kijevskog kluba te dodao:

– Dobro sam se pripremio nakon posljednje ozljede. Imao sam dosta vremena i sada sam potpuno spreman za igru. Imao sam ponude iz inozemstva i Hrvatske, ali nijedna nije bila dovoljno dobra za mene, Dinamo i predsjednika Surkisa. Drago mi je što sam ostao u Ukrajini.

Niko je još naglasio kako mu je uvijek bilo lijepo u Dinamu te da je sa svima u vrlo dobrim odnosima, od igrača do zaposlenika kluba. Dodao je kako je očito da je momčad napredovala uz trenera Rebrova.

– On je u Dinamu izgradio odličnu momčad. Rezultati govore sami za sebe. Neće biti lako izboriti mjesto u prvom sastavu. I teško je suditi odgovara li mi novi stil jer još nisam igrao za Dinamo otkad je Rebrov na čelu. Ali svakako mi odgovara što Rebrov govori engleski jezik budući da je za igračke karijere nastupao na Otoku. Komuniciramo bez teškoća i to je veliki plus – zaključio je Kranjčar koji je nedavno navršio 31 godinu.

Očito mu slijede bolji dani u Dinamu za koji će nastupati uz hrvatskog reprezentativca Domagoja Vidu. A suparnici u Ligi prvaka bit će im Chelsea, Porto i Maccabi.

>> Ovdje pogledajte sve momčadi prijavljene za Ligu prvaka

>>Zoran Mamić zaustavio povratak Nike Kranjčara u Dinamo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

Avatar white socks
white socks
14:47 04.09.2015.

Sretno Niko! Volio bih da ovaj plemeniti igrač pokaže što zna i može pred kraj karijere, kad već nije imao sreće ranije.

Avatar alberto_tomba
alberto_tomba
15:31 04.09.2015.

A šta fali Dinamo Kijevu? Malo se čovjek razmazio, fura se na nekog Londonera. A Dinamo Kijev je vrhunski klub. Barem se u takvom klubu može posvetiti nogometu a di će tamo u Londonu, samo cuganje i izlasci, manekenske cosmo gaže.

MA
Majur
15:48 04.09.2015.

Šteta...po meni najviše talenta ima od svih u repki,ali mu je motorika bila uvijek problem pa zato ni vani nije napravio Bog zna kakvu karijeru....i voli previše papati za jednog nogometnog profesionalca...baš šteta.