ZAMJENA ZA GAVRU

Nikola Vlašić glavna stavka novog Dinamova transfera: Pristane li, plavi su 'na konju!'

Foto: EXPA/PIXSELL
DNK, UEFA EM 2021, Kroatien vs Spanien
13.08.2021.
u 19:00
Dinamu nakon odlaska Gavranovića treba još jedno napadačko rješenje, a plavi ionako nemaju ni klasično desno krilo
Pogledaj originalni članak

Ofenzivni igrač Atlante Josip Iličić na meti je Dinama. Slovenac se već i prije povezivao s Dinamom, ali do realizacije posla nije došlo. Ovaj prijelazni rok vjerojatno je posljednja prilika da Iličić postane igrač plavih. On već sada ima 33 godine i pred njim su eventualno još dvije godine ozbiljnog nogometa. Ugovor s Atalantom istječe mu za 11 mjeseci i Dinamo bi, naravno, morao odvojiti određenu sumu novca za njegov dolazak.

Iličić najčešće igra na poziciji ofenzivnog vezanog te drugog napadača, ali sjajno pokriva i desno krilo te špicu. Dinamu nakon odlaska Gavranovića treba još jedno napadačko rješenje, a plavi ionako nemaju ni klasično desno krilo.

No, Iličić je navodno u pregovorima s Milanom pa bi opcija dolaska u Zagreb bila moguća samo ako taj posao propadne. A mogao bi propasti ako Milan odriješi kesu pa umjesto Iličića dovede našeg Nikolu Vlašića. Prepreka je zasad novac, Rusi traže 30 milijuna eura!

>> Severina pjevala na Dončićevoj zabavi:

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 25

ST
stefj
21:08 13.08.2021.

Kakav članak...

ZO
zoranos
21:02 13.08.2021.

Ako sam dobro razumio Dinamo je prodao 32. godišnjaka i sada bi kao doveo 33. godišnjaka??? Jedino što u ovome razumijem je to da ne razumijem!

MA
MarasG
19:34 13.08.2021.

Jel se vi to salite?Vlasic 30 milonceka iiii ... na meti je dinama?!