NIKOLA VLAŠIĆ:

Uhićenje braće Mamić svim igračima sigurno je šok

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Uhićenje braće Mamić svim igračima sigurno je šok
12.07.2015.
u 11:00
- Intrigira me derbi pred punim tribinama, a čujem da će Maksimir biti dodatno popunjen - rekao je Nikola Vlašić.
Pogledaj originalni članak

Do velikog derbija na otvaranju nove sezone HNL-a ostalo je tek nekoliko sati, a u Hajduku su spremni revanširati se za 0:4 poraz u posljednjem okršaju krajem prošle sezone.

- Nije ugodno putovati kod momčadi koja te zadnji put razbila 4:0, ali to me dodatno motivira da im pokažemo zube i jedan novi Hajduk - rekao je Nikola Vlašić u intervjuu za 24sata.

- Intrigira me derbi pred punim tribinama, a čujem da će Maksimir biti dodatno popunjen - izjavila je mlada zvijezda bijelih, koja se osvrnula i na potrese u Dinamu oko uhićenja braće Mamić:

- To je svim igračima Dinama sigurno šok, ali neće tijekom utakmice o tome razmišljati. Možda nisu u punoj formi, ali nisu ni daleko od nje.

Vlašić je otkrio tko je najopasniji igrač modrih.

- Marko Pjaca, mlad je moćan i opasan, stvarno je vrhunski igrač. No mi moramo potvrditi da smo mi novi Hajduk.

>> Pjaca, Ćorić, Balić, Vlašić, gledajte ih i uživajte!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

AN
antitovari
13:26 12.07.2015.

Na cemu je Vlasic? Gdje ima za kupiti tih droga? I ja bi takve. Ili covjek mozda pije po skrivecki? Pa prognoza je da u split dolazi danas zima. Dolje ce biti -3 ! Brrrrr...kraj turisticke sezone...

BR
brčko
11:35 12.07.2015.

Kako je lijepo kad su sportske teme glavne a ne kojekakva sporedna zbivanja okolo terena i nogometa, daj bože da tako i ostane, mislim da će mo uživati u dobrom nogometu!

DU
Deleted user
12:58 12.07.2015.

Mali dripče,ne znaš još sigurno kak se zoveš i sad daješ interviju!!???Koju si utakmicu odigrao???Koliko derbija,koliko golova!!!Svašta,baš svašta!!!