JAVLJA POUZDANI IZVOR

Nikola Vlašića spašava karijeru i odlazi kod hrvatskog hit trenera?

Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS
Nikola Vlašića spašava karijeru i odlazi kod hrvatskog hit trenera?
05.08.2022.
u 09:09
24-godišnji hrvatski nogometaš mogao bi uskoro promijeniti klub i početi skupljati adekvatnu minutažu kod našeg trenera.
Pogledaj originalni članak

Engleski Premiership nikako nije 'sjeo' našem Nikoli Vlašiću. Poslije neuspješne avanture u Evertonu, niti West Ham se nije pokazao kao sretna destinacija.

Menadžer David Moyes ga ne vidi u najužim planovima pa će Vlašić morati potražiti novi klub, ukoliko naravno želi otputovati na SP u Kataru. Talijanski Torino i dalje želi dovesti Niksija, Gianluca di Marzio javlja da se radi na prelasku Hrvata u Serie A, spominje se posudba.

- Torino radi na njegovom dovođenju, ali neće biti lagano. Vlašića pokušava dovesti još nekoliko klubova. On nije u planovima West Hama za sljedeću sezonu i namjeravaju ga poslati na posudbu. - napisao je Di Marzio.

Hammersi su platili za Vlašićeve usluge oko 30 milijuna eura, ali nažalost nije opravdao očekivanja. Jurić ga vidi kao idealnu zamjenu za Josipa Brekala koji se vratio u Wolfsburg kod Nike Kovača.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ZE
Zeneka
11:30 05.08.2022.

Taj više nije pojačanje ni za Hajduk

ZG
Zeljko Grabar
10:32 05.08.2022.

Opet izmisljanje o igracu za kojeg je tesko naci mjesto u ozbiljnim momcadima Europe. Izgleda da osim tate Vlasica i Dalica nitko ne vidi u Vlasicu nekog velikog igraca koji dalje od HNL i mozda austrijske lige nije sposoban naci odgovarjucu ligu za njegovu nazovi kvalitetu koja je vec dosta dugo u silaznoj putanji. Ali realno ocjeniti vrijednost igraca izgleda da je direktni napad na obitelj Vlasic i njegovo lobisticko okruzenje u VL i Jutranjem sa svojim izdanjima.

BI
Binga01
09:56 05.08.2022.

Nikola Vlašića spašava karijeru... Na kojem je to jeziku? Padeži?