HNL U OFFSIDEU

Niti se Mamić vratio u Dinamo, niti je Jakirović najveći izdajnik

Foto: Alen Szabo/GNK Dinamo
Niti se Mamić vratio u Dinamo, niti je Jakirović najveći izdajnik
22.08.2023.
u 21:00
Napravio je ono što bi napravio apsolutno svaki trener u njegovoj situaciji. A nije nebitno ni to što je Jakirović veliki dinamovac, već nekoliko je puta rekao da mu je san klupa Dinama, a i sin mu trenira u Dinamu. Naravno, u Dinamu će zarađivati puno više nego što je u Rijeci.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
Ključne riječi


Komentari 16

LU
Ludwik
21:18 22.08.2023.

Itekako se Mamić vratio u Dinamo, spašava Dinamo i Jakirović je njegov izbor! Mamić je najvjerojatnije preko Zorića zamoljen da "odledi" transfere jer "legende" sa svojim znanjem i sposobnošću mogu prodavati maglu maloumnicima. Pokazalo se da smo bili preveliki optimisti svi mi koji smo tvrdili da će "legende" Bišćan i Šimić upropastiti Dinamo u roku od dvije do tri godine! Njima je to pošlo za rukom u dva do tri mjeseca!

BR
BRSA
21:24 22.08.2023.

Imenovanje Bišćana za trenera Dinama umjesto Jakirevića plod je Antolićeve gluposti i zlobe. Dinamo može pronaći način da naplati štetu od članova njegove obitelji koji su još zaposleni u Dinamu ili da Antolić klubu vrati nezasluženih 100.000 eura otpremnine.

NE
Neo001
21:21 22.08.2023.

Naš nogomet je u rukama orjune koja širi razdor, mržnju među hrvatskim narodom, a plod toga je naša mladost u grčkim zatvorima.