Dominacija Dinama

Nitko u Europi trenutačno nema toliko uzastopnih naslova prvaka!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Nitko u Europi trenutačno nema toliko uzastopnih naslova prvaka!
22.04.2014.
u 19:25
Dominacija je počela u sezoni 2005./06. godine kada je Dinamo predvođen pokojnim Josipom Kužeom suvereno osvojio nasov i tako sprao ljagu od prethodne sezone kada je klub igrao u ligi za ostanak
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Dinama pobjedom protiv Hrvatskog dragovoljca i matematički su osigurali naslov prvaka. Dominacija u HNL-u se tako nastavila, a 'modrima' je ovo deveti uzastopni naslov prvaka!

Dominacija je počela u sezoni 2005./06. godine kada je Dinamo predvođen pokojnim Josipom Kužeom suvereno osvojio naslov i tako sprao ljagu od prethodne sezone kada je klub igrao u ligi za ostanak. Otada su se u maksimirskom klubu nizali mnogi treneri, a svi su uspjeli osvojiti trofej.

Najupečatljivija je sezona 2007./08. kada je Dinamo naslov osvojio s uvjerljivih 28 bodova prednosti.

Spomenimo i to da je ovaj Dinamov niz trenutačno najdugovječniji u Europi. Naime, 'modri' imaju najviše uzastopnih naslova od svih aktualnih prvaka u europskim ligama. Samo jedan manje ima Bate Borisov.

Nažalost, u cijeloj ovo priči tragično je samo što Dinamove naslove slavi sve manje gledatelja. Danas ih je, primjerice, bilo svega 1500...

>>Dinamo razbio Dragovoljac 5:0 i osvojio 9. uzastopni naslov prvaka!

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RE
renda
19:31 22.04.2014.

A kaj nam pak moreju!?!

MA
manjabegic
11:12 23.04.2014.

cestitam moj voljeni DINAMO!!!

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
22:52 22.04.2014.

Ha ha ha ha ha..naravno ova titula je pravo čudo uzme li se u obzir da je većina stručnjaka smatrala da će se dinamo sa onim igračima i bez novca u blagajni boriti za opstanak ...a vidi čudo oni osvojiše prvenstvo!Zaista senzacionalno .....cijela Europa se divi dinamovim stručnjacima!