Šesnaestina finala

Nogometni kup: Hajduk gostuje u Slunju, Dinamo protiv Vrsara

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Nogometni kup: Hajduk gostuje u Slunju, Dinamo protiv Vrsara
30.08.2012.
u 13:30
Lanjski finalist Osijek igrat će protiv Novalje, dok će trenutačno drugoplasirana momčad prvenstva Slaven Belupo igrati protiv Ivančice
Pogledaj originalni članak

Nakon što je jučer kompletirano pretkolo Hrvatskog nogometnog kupa, danas su izvučeni parovi šesnaestine finala. Branitelj naslova zagrebački Dinamo u goste će kod Vrsara, dok će Hajduk gostovati u Slunju. Lanjski finalist Osijek igrat će protiv Novalje, dok će trenutačno drugoplasirana momčad prvenstva Slaven Belupo igrati protiv Ivančice.

Parovi šesnaestine finala:

Vrsar - Dinamo

Slunj - Hajduk

Libertas - Varaždin, Škola nogometa Varaždin

Zrinski - Zagreb

Vinodol - Cibalia

Novalja - Osijek

Ivančica - Slaven Belupo

Gošk - Šibenik

Nedelišće - Rijeka

Koprivnica - Pomorac

Višnjevac - Istra 1961

Gorica - Inter Zaprešić

Zelina - Karlovac

Lokomotiva - Segesta

Split - Zagora

Zadar - Konavljanin

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
13:37 30.08.2012.

Znači Hajduk će na gostovanje kod "uvijek neugodnog Slunja" !

DU
Deleted user
14:23 30.08.2012.

Neznam hoće li bez Vukušića Hajduk proći neugodni Slunj , možda i hoće ali će svaki igrač morati dati 200% , pogotovo reprezentativac Radošević kojeg će protiv Slunja doći gledati izbornik Štico , koji će potegnuti 100km iz Zagreba !

KO
komentator123
15:28 30.08.2012.

Evo, nije se Dinamo samo obrukao i osramotio u LP. Prisjetimo se Dugog Sela: "Lokalni 'cugeri' pobijedili europsku Croatiju Upravo to Dugo Selo sinonim je za iznenađenja u Kupu jer u vrijeme kada je tadašnja Croatia suvereno čuvala vrh ljestvice Prve HNL, igrala u Ligi prvaka i pobjeđivala Ajax u Amsterdamu, jedan mali klub iz županijske lige ''skinuo im je skalp'' u 1/16 finala. Došli su Modri napuhano i opušteno, igrali su i Viduka, Šokota, Jeličić, Bišćan, Rukavina i Šarić, na golu je bio Butina, ali ni to nije bilo dosta. Amateri su se jedva okupili, prema svjedočenjima, A GOLMAN I JUNAK IVO IŠTVANIĆ PIO JE U LOKALNOJ BIRTIJI TE SU GA JEDVA NATJERALI DA STANE NA GOL protiv tada najjačeg kluba u Hrvatskoj i na ovim prostorima. Vodio je Dinamo 2:0 i mislilo se kako će to biti dovoljno, ali je Dugom Selu bilo ''suđeno'' i dostigli su vodstvo, da bi u produžecima poveli. Imao je Dinamo i jedanaesterac, ALI SPOMENUTI JUNAK IŠTVANIĆ OBRANIO je Jeličićev udarac i ušao u legendu, baš kao i cijeli klub. A HTIO JE DOVRŠITI PIVO UMJESTO TOGA"