'SVE BI DA' ZA NJU'

Nova akcija BBB-a, pogledajte kako provociraju Torcidu uoči derbija

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Hajduku pripao derbi: Livaja i Sahiti srušili Dinamo, Maksimirom letjele baklje
Foto: Društvene mreže
Razglednica
Foto: Društvene mreže
Razglednica
20.05.2022.
u 19:51
Bad Blue Boysi uoči susreta odlučili su se našaliti s rivalima iz Splita i na klub navijača Hajduka poslati prigodnu razglednicu.
Pogledaj originalni članak

Dinamo i Hajduk odradit će u subotu u 20 sati na Maksimiru posljednji derbi sezone. Sve je već jasno. Dinamo je prvak, Hajduk može i pobijediti u susretu, ali neće zasjesti na tron. Zagrepčani su već priredili slavljeničke rekvizite, a u proslavi će im zasigurno pomoći i gromoglasna navijačka kulisa. 

Naime, plavi su za derbi rasprodali sve ulaznice, njih 20.952, koliko ih je bilo dostupno domaćim navijačima. Za Hajdukove je namijenjeno njih još 2000, ali u Dinamu ne vjeruju da će ih sve prodati.

A Bad Blue Boysi uoči susreta odlučili su se našaliti s rivalima iz Splita i na klub navijača Hajduka poslati prigodnu razglednicu.

Na njoj je fotografija splitske rive obojena u plavo, a s druge strane stoji poruka "sve bi da za nju, jednu malu fritulu". Boysi pjesmom Petra Graše aludiraju na to da je Hajduk opet ostao bez naslova.

Foto: Društvene mreže
Razglednica

Foto: Društvene mreže
Razglednica

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

KR
kronika20
21:20 20.05.2022.

Naš je veliki problem nesloge, izdajničke gamadi, antihrvatske borbe orjune koja se usidrila i u BBB kao i u Torcidi, nažalost i u našim gradovima kao što je Zagreb, Split....Ne trebamo vanjskog neprijatelja, previše ih je među nama.

Avatar Mistborn
Mistborn
21:39 20.05.2022.

Jaka provokacija. Treba je na "markici" iz Zagreba biti Mamić, imalo bi smisla 😏

Avatar Hellas
Hellas
20:03 20.05.2022.

Ahahaha. Plava riva, sad i ovo.