IZGUBIO MIRNOĆU

Novak Đoković vikao i prestrašio djevojku koja sakuplja loptice

Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
Novak Đoković
08.07.2015.
u 09:28
Djevojka se prestrašila, sva se zacrvenila i lagano tresla te počela nervozno piti vodu.
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković namučio se za ulazak u četvrtfinale Wimbledona protiv Kevina Andersona, a sve to itekako je utjecalo na njegove živce pa je izgubio svoju poznatu mirnoću i glasnim vikanjem je prestrašio djevojku koja sakuplja loptice.

Južnoafrikanac je vodio 2:0 u setovima i kod 2:2 u setovima (7:6, 7:6, 1:6, 4:6) meč se zbog mraka morao odgoditi za dan kasnije. Nije to najbolje sjelo medijima u Srbiji, ali ni prvom tenisaču svijeta i branitelju naslova. No svejedno je uspio dan poslije slaviti 7:5 i sad ga čeka naš Marin Čilić, protiv kojeg ima "čistih" 12:0 u međusobnim susretima.

Ipak, u tom petom setu nije sve išlo najbolje. Da bi došao četvrtfinala morao je proći jednu malu krizu kod 2:3. Servirao je i promašio udarac te je Anderson stigao do 30:30 i situacija je bila napeta, zbog čega se Đoković okrenuo prema djevojci koja skuplja loptice i počeo glasno vikat. Djevojka se prestrašila, sva se zacrvenila i lagano tresla te počela nervozno piti vodu.

- Bio je jako napet susret, nije mi bilo drago što se igrao dva dana i priznajem da sam bio izrazito nervozan. Drago mi je da je to sad iza mene i da sam pobijedio - rekao je Đoković, a novinari su se uporno zanimali za vikanje kojim je prestrašio djevojku:

- Kao što sam rekao, bilo je napeto i morao sam to izbaciti iz sebe, jednostavno sam morao. Nisam vikao ni na koga osim na sebe i iako se činilo da gledam prema njoj, nisam joj se obraćao. Žao mi je ako sam ju prestrašio i pokušat ću je pronaći te joj se osobno ispričati.

>> Čiliću se nije ispunila želja: U četvrtfinalu ide na Đokovića kojega nikada nije svladao

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar zong
zong
09:52 08.07.2015.

Hahahaha! Tko vam smišlja ova sra...a?! Sigurno imate službu za to!

DA
darijopotter
09:53 08.07.2015.

29kamera na terenu a nigdje snimka kako se bas dere na djevojcicu.Britanci i ma citava Europa mi se pocela gaditi. jebeni americki poslusnici

Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
10:51 08.07.2015.

Pa tko nebi izgubio živce kad ovaj same aseve pogađa??