Povijesno udruživanje

Novi klub s hrvatskim direktorom

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
11.11.2015., Zagreb, KC Drazen Petrovic - 3. kolo kosarkaskog FIBA Europa Kupa, KK Cibona - KC Sopron. Slaven Rimac. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Dario Šarić, Slaven Rimac
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Slaven Rimac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Slaven Rimac
01.06.2019.
u 21:54
U utorak će se u Ljubljani održati konferencija za novinare na kojoj će se uz predsjednika Olimpije pojaviti i predsjednik i glavni sponzor Cedevite Emil Tedeschi
Pogledaj originalni članak

Udruživanje zagrebačke Cedevite i ljubljanske Olimpije gotovo je revolucionaran primjer suradnje između klubova iz Hrvatske i Slovenije.

Da je riječ o dovršenom dogovoru, možda ne i ugovoru, govori nam to da će se u utorak u Ljubljani održati konferencija za novinare na kojoj će se uz predsjednika Olimpije pojaviti i predsjednik i glavni sponzor Cedevite Emil Tedeschi.

S obzirom na to da su zmajčeki ispali iz Prve ABA lige i da su cedevitaši ti koji u taj brak unose “miraz” (pravo igranja u Prvoj ABA ligi i Eurokupu) te da Tedeschi najavljuje ulaganje od 1,2 milijuna eura, zagrebački je klub u situaciji da postavlja uvjete.

A oni su hrvatski direktor, a to bi trebao biti dosadašnji direktor Cedevite Davor Užbinec, i hrvatski trener, a to je ponuđeno Slavenu Rimcu koji s hrvatskim doprvakom ima ugovor još jednu sezonu.

>> Nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici pogledajte u videu na vrhu teksta

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.