JAVLJA TELEGRAPH

Novi lider vatrenih postaje drugi najskuplji Hrvat u povijesti?! Otkriveni detalji transfer bombe

Foto: Igor Soban/PIXSELL
Novi lider vatrenih postaje drugi najskuplji Hrvat u povijesti?! Otkriveni detalji transfer bombe
03.10.2022.
u 15:12
20-godišnji Hrvat igra sjajan nogomet i samo je pitanje vremena kada će napraviti transfer karijere.
Pogledaj originalni članak

Joško Gvardiol budući je veliki transfer što se tiče hrvatskih nogometaša, to je sasvim jasno. 

Branič njemačkog RB Leipziga na meti je svih uglednih europskih klubova, ali prvi favorit za angažman Hrvata je engleski gigant Chelsea

Britanski Telegraph preko pouzdanih izvora piše da je Gvardiol iduća velika meta Londončana poslije dogovorenog prelaska suigrača Nkuknkua idućeg ljeta.

 

 

U Gvardiolovom ugovoru stoji klauzula prema kojoj može otići za 50 milijuna eura, što klubu poput Chelseaja vjerojatno neće predstavljati preveliki financijski zalogaj. 

Plavci su već ranije u obranu doveli Koulibalya i Fofanu, dok je na mjesto lijevog beka stigao Cucurella. Joško prema Transfermarktu vijedi 60 milijuna eura, ukoliko se aktivira klauzula izjednačit će se s Mateom Kovačićem na ljestvici najvećih hrvatskih transfera u povijesti. 

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

LEGENDARNI DAVOR VUGRINEC

'Perišić i Sosa trenutačno su najjači tandem u Europi, a sviđa mi se opcija s Livajom'

Iako se činilo da smo u jednom trenutku mogli upasti u probleme, posebice nakon što se ozlijedio Marcelo Brozović, u drugom smo dijelu ipak uspjeli pronaći dobitnu kompoziciju. Imamo na toj lijevoj strani odlična rješenja u Ivanu Perišiću i Borni Sosi. To je vjerojatno jedan od najjačih tandema u europskom nogometu u ovom trenutku. Perišić mi odavno nije izgledao tako moćno. Novi zahtjevi s kojima se susreo u Tottenhamu očito su ga učinili boljim. Imam dojam da odavno nije tako uživao u nogometu. Sviđa mi se što nam se također otvaraju neke nove taktičke opcije s igračima poput Marka Livaje.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.