Pakleni dvojac

Max! otkriva: Kako se Hajduk u tajnosti dokopao Jeffersona i Ohandze

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Jefferson de Jesus
Foto: Max
Max!, naslovnica
07.08.2015.
u 16:23
Uoči EuroBasketa 2015 u Zagrebu, Max! otkriva tajne adute izbornika Perasovića s kojima od prve utakmice planira dignuti Arenu na noge - eksplozivni tandem Dario i Mario
Pogledaj originalni članak

U novom broju sportskog tjednika Max! donosimo specijal uz start najspektakularnije lige svijeta - Premier Leaguea. U prvom planu je pitanje hoće li to biti sezona pune afirmacije Andreja Kramarića - može li početi zabijati čvrstim obranama engleskih klubova i u dvobojima s najboljima dokazati da je svjetska klasa.

Konačno imamo i Hrvata u trenerskoj eliti Premiershipa, Slavena Bilića na klupi West Hama, premda engleske kladionice spuštaju koeficijente na to da će se bivši izbornik duže zadržati u kultnom klubu s jednom od najvjernijih (i najopasnijih) navijačkih skupina u svijetu nogometa.

Novi Max! otkriva velike planove Bayera Leverkusena s Tinom Jedvajem u novoj sezoni Bundeslige. Sportski direktor Bayera, legendarni Rudi Völler potvrđuje: Od Jedvaja ćemo napraviti najboljeg obrambenog igrača na svijetu.

Novi Max! otkriva kako je Hajduk uspio angažirati dvojicu sjajnih stranaca s kojima su kreirali europski prodor - kako su mjesecima skrivali Brazilca Jeffersona i kako su doveli Kameruncu Ohandzu kojeg su otpisali u Dinamu.

Novi Max! donosi veliku životnu priču Dinamove legende Fahrije Dautbegovića, prvog golmana koji je postao kapetan 'plavih', specijalista za branjenje jedanaesteraca koji je jedan pogodak primio - sa 70 metara.

Uoči EuroBasketa 2015 u Zagrebu, Max! otkriva tajne adute izbornika Perasovića s kojima od prve utakmice planira dignuti Arenu na noge - eksplozivni tandem Dario i Mario. Ekstratalenti Šarić i Hezonja dobit će pune ovlasti da vode Hrvatsku prema medalji.

Samo uz Max! možete osvojiti i tri ekskluzivna DVD-a i i knjižice 'Stepinac - ubojstvo mučenika'.

>>Olić: Želim na Euro, ali ne zbog starih zasluga i otimati mjesto mlađem i boljem

Foto: Max

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
18:43 07.08.2015.

hahahah ludnica sa Hajdukovim reklamiranjem ide dalje.Naravno da su ih doveli u tajnosti,Zolju iz2.HNL,a Jafferson iz 2.Portugalske lige.Samo čekam da pukne ovaj napuhani balon pa da krene paljba po Lokomotivi,Mamiću,Šukeru !

Avatar cluesblues
cluesblues
01:42 08.08.2015.

...a u pripremi su i spijunsko-akcijski trileri napisani prema istinitim dogadjajima: "operacija ohanza" i "jeffersonov identitet" koje ce se uz vecernjak moci kupiti po popularnoj cijeni od 50 kn…navodno je filmska prava vec odkupio steven spielberg ( u prvom nastavku ohanzu bi trebao glumiti will smith a marina brbica jean-claude van damme…)

CA
canajrasim-
16:51 07.08.2015.

Novi Max! otkriva kako je Hajduk uspio angažirati dvojicu sjajnih stranaca s kojima su kreirali europski prodor - kako su mjesecima skrivali Brazilca Jeffersona i kako su doveli Kameruncu Ohandzu kojeg su otpisali u Dinamu. >>>>> Ma da fantasticni su .Valjda stoga Hajduk dijeli zadnje mjesto. Ohandza je predebeo i oba su drugoligasko "pojacanje" za Hajduk. Niti jedan niti drugi ne bi imali mjesto u Dinamu. A gdje im je velika proslogodisnja nada, ukrajinsko-splitsko dite Milevskij? Slicno ce se dogoditi sa ovom dvojicom. Hajduk ce ove sezone biti sreatan ako se ne bude morao boriti za opstanak u ligi.