Odlazi u Valenciju

Novi šok za Cedevitu: Klub napušta Gelebale

Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Novi šok za Cedevitu: Klub napušta Gelebale
11.12.2012.
u 16:58
Čelnici zagrebačkog kluba nisu uspjeli zadržati Gelabalea barem do 23. prosinca, da odigra za Cedevitu tri vrlo kritične utakmice u ABA ligi
Pogledaj originalni članak

Ionako nemilu situaciju u KK Cedevita pogoršat će dodatno i odlazak Mickaela Gelabalea. Francuz je odlučio nastaviti karijeru u Španjolskoj, u Valenciji hrvatskog trenera Velimira Perasovića. S obzirom da mu njegov tromjesečni ugovor ističe u ovu subotu, Gelabale bi za Cedevitu trebao odigrati još samo utakmicu u Vitoriji protiv Caja Laborala u petak i praktički može odmah ostati u Španjolskoj. Kod čelnika zagrebačkog kluba rodila se ideja da ga pokušaju zadržati Gelabalea barem do 23. prosinca, da odigra za Cedevitu tri vrlo kritične utakmice u ABA ligi. Domaće dvoboje sa Širokim i Budućnosti te gostovanje kod Radničkog u Kragujevcu. No, ideja nije provediva jer je Gelabale već potpisao ugovor sa španjolskim prvoligašem.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JA
JackRussell
21:25 11.12.2012.

Riskirali su što su mu dali samo tromjesečni ugovor, njemu je bilo super, da igra Euroligu, vrati se u natjecateljski ritam i sad će potpisati jak ugovor u Španjolskoj. Veliki propust Cedevite.

DA
darza
19:12 11.12.2012.

Jadni li su ti čelnici Cedevite koji ga mole da ostane još 10 dana! Koliko para, toliko muzike! Platite ga malo bolje, pa će vam i ostati! Pa da ide u Rusiju još bi i imalo smisla, nego u bankrotiralu Španjolsku....

JO
jolly
10:17 12.12.2012.

Kakav sada šok, najedanput? Kada je dolazio, znalo se zašto dolazi (zamjena za povređenog Tomasa) i na koliko dolazi. I to je to. Ako ga se mislilo zadržati, onda je bilo jako glupo, a i uvredljivo čekati kraj ugovora, da bi se ponudilo produženje.