Ništa od povratka

Novi zaplet: Blanka otkazala još jednu sezonu!

Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Novi zaplet: Blanka otkazala još jednu sezonu!
11.01.2013.
u 11:53
Nisam još spremna za mitinge. Noga je bolje, ali ne dovoljno da bih nastupala. Vraćam se na proljeće jer ne želim riskirati, rekla je
Pogledaj originalni članak

Novi zaplet u oporavku naše ponajbolje sportašice! Blanka Vlašić ne vraća se atletici ovog mjeseca, kako je planirala na mitingu u Splitu. Otkazala je još jednu dvoransku sezonu, treću u karijeri te bi novi datum njezina povratka trebao biti u svibnju, na početku sezone na otvorenom.

Također, Blanka će propustiti i dvoransko Europsko prvenstvo, 1. do 3. ožujka u Göteborgu.

Razlog nije nova ozljeda pa Blanka objašnjava:

– Noga je bolje, ali osjećam da još nisam spremna za nastupe.

Zbog toga su otkazani mitinzi i Zagrebu i Splitu koji su se trebali održati u siječnju i veljači.

– Treninzi su otišli na viši nivo i moje su sposobnosti jako porasle. Pojedini specifični pokazatelji na najvećem su nivou ikada. Sve mi je to ulijevalo nadu da ću odskakati nekoliko dvoranskih mitinga, počevši u Splitu 29. siječnja, a sve finalizirati na Europskom prvenstvu u Göteborgu početkom ožujka – izjavila je Blanka, a prenose njezine službene stranice blanka-vlasic.hr.

– Zadnji treninzi pokazali su da mi treba još vremena. Intuicija mi govori da ne žurim i nju ću ovaj put poslušati. Sve ovo vrijeme do sada i strašna iskušenja kroz koje sam prošla tijekom 2012.  opominju me da je bolje početi tri mjeseca kasnije nego li se odlučiti na povratak jedan sat prerano. Zahvaljujem svojim navijačima na strpljenju i nadam se da ćemo na proljeće dijeliti radost mog povratka na skakališta – dodala je Blanka.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

PO
Pomeja
14:40 11.01.2013.

Milice, tko su Vlašići? Pa Hrvati, naravno. U Gradišću ih ima puno s tim prezimenom. A na balkanskom prostoru ista prezimena nose i Hrvati i Srbi i (sada) muslimani. ( Filipovići, Radići, Vukovići i tako dalje). U suštini, osim kajkavskih podrućja, to i jesu ista plemena, ista geneza. Ali to reći, joj- veliko zlo.

VI
vinca007
12:37 11.01.2013.

jel su otkazani mitinzi u zagrebu i splitu ili je otkazan njen nastup u zagrebu i splitu?

AK
akil
14:23 11.01.2013.

Sve je išlo dobro dok je nije zasvrbilo.Češkala se i dozvolila da ju češkaju i noge sada služe za sve samo ne za skakanje.Proći će to nju ko babu brijanje i eto opet naše drage tete Blanke!