PREPORUČIO PROSINEČKI

Novo 'perverzno' pojačanje Dinama? Bio je najbolji vratar Lige prvaka

Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
BiH
Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
Ibrahim Šehić
22.07.2019.
u 15:51
Treba spomenuti i kako je prije dvije sezone Šehić i službeno bio najbolji golman grupne faze Lige prvaka. Na šest je utakmica imao 35 obrana što je jedan od rekorda LP-a.
Pogledaj originalni članak

Dominik Livaković na izlaznim je vratima Dinama, uskoro će Zagreb zamijeniti Francuskom gdje bi trebao potpisati za tamošnjeg prvoligaša Montpellier. 

Zagrebački bi klub tako ostao na iskusnom Danijelu Zagorcu i mladom Dinku Horkašu. Čini se kako su u Maksimiru zaključili kako im to neće biti dovoljno pa su se za pomoć odlučili obratiti izborniku Bosne i Hercegovine, legendarnom Robertu Prosinečkom.

On im je preporučio svoj izbor na vratima reprezentacije, a to je Ibrahim Šehić, 30-godišnji golman turskog Erzurumspora koji je ispao u drugu ligu te se Šehić ne želi natjecati u tom rangu. 

Šehić je poznato ime u nogometnim krugovima, a da se radi o zaista sjajnom vrataru potvrđuje činjenica da je odigrao pet sjajnih sezona u azerbajdžanskom Qarabagu, redovito je branio u Ligi prvaka i Europskoj ligi, a treba spomenuti i kako je prije dvije sezone  bio najbolji golman grupne faze Lige prvaka. Na šest je utakmica imao 35 obrana što je jedan od rekorda LP-a.

>>> Pogledajte trening Dinama u Sloveniji

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

MA
magnum2013
17:11 22.07.2019.

Objasnit što vama znači pojam PERVERZNO! Koristite tu riječ iz neznanja ili iz objesti. To nije prvi puta jer ste tu riječ upotrijebili i kod dovođenja švicarca u Dinamo. Kad je već tako zašto recimo niste napisali da Hajduk dovodi PERVERZNOG trenera. Naravno autor se ni ovaj puta nije potpisao. Kada vam nismo po volji i ne sviđaju vam se naši komentari na snagu stupa cenzura. Ostavljate komentare koji su nekulturni i bezobrazni, ali sve zavisi po kome pljuju.

BA
bakaslis
18:47 22.07.2019.

Da pratiš sport duže od 3 godine znao bi priču... Više je ironija

FR
freeshooter
12:46 23.07.2019.

Ako Livi baš mora ići, a volio bih da ostane još godinu za povijesni rezultat u Ligi prvaka, zvuči kao dobra zamjena, moramo imati dva iskusna golmana, no još se nadam ostanku Livakovića, kao i Olma, još jedna godina!