OČEKUJE POBJEDU

Ochoa: Nadam se da ću SP pamtiti po nečem većem od utakmice s Brazilom

Foto: Reuters (Ilustracija)
Ochoa: Nadam se da ću SP pamtiti po nečem većem od utakmice s Brazilom
23.06.2014.
u 13:58
– Utakmica protiv Brazila ostat će mi u prekrasnom sjećanju, no to je sada iza nas. Nadam se da ću Svjetsko prvenstvo pamtiti po nečem većem. Utakmica s Hrvatskom nam je jako važna – rekao je meksički vratar.
Pogledaj originalni članak

Vratar Meksika Guillermo Ochoa hit je Svjetskog prvenstva. Nakon što je protiv Brazila sjajnim paradama sačuvao praznu mrežu, navijači su ga prozvali meksičkim Isusom, Supermenom... 28-godišnji vratar nada se da neće stati na tome već da će Meksiko večeras svladati Hrvatsku i proći skupinu.

– Utakmica protiv Brazila ostat će mi u prekrasnom sjećanju, no to je sada iza nas. Nadam se da ću Svjetsko prvenstvo pamtiti po nečem većem. Utakmica s Hrvatskom nam je jako važna – rekao je meksički vratar za Record.

Ochoa nosi broj 13 koji je za njega poseban.

– Rođen sam 13. srpnja. Moj prvi nastup na SP-u bio je na petak 13. (protiv Kameruna), protiv Brazila smo igrali u 13 sati... Sretan sam i uživam na Svjetskom prvenstvu. To je jedinstveno iskustvo i drago mi je što se moj trud isplatio.

Ochoa je trenutačno bez kluba, a protekle tri godine branio je za Ajaccio. Boravak u Francuskoj pamtit će i po tome što je s meksičkom manekenkom Karlom More dobio kćer.

Stabilnost u privatnom životu pomogla mi je da se koncentriram na posao. Osjećam se psihički jak, a fizički sam u dobroj formi.

>> Meksički 'Isus' kao u Matrixu 'čudesima' zaustavio Brazil

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
14:16 23.06.2014.

A ja se nadam da ćeš večeras primiti tri komada...

VL
Vljesmece
14:41 23.06.2014.

Oh daaa, ne brini, pamtit ces po hat tricku Madze,a bit ce i za Perisica!