DERBI Viroza pokosila momčad, Ivanković bez jedanaest igrača

Odgođena utakmica Dinama i Rijeke

Foto: import
Odgođena utakmica Dinama i Rijeke
26.10.2008.
u 11:47
Pogledaj originalni članak

Zbog viroze koja je doslovce pokosila cijelu Dinamovu momčad, utakmica na Kantridi je odgođena. Branko Ivanković u autobus za Rijeku nije mogao povesti čak petoricu igrača na koje je računao za nedjeljnu utakmicu u Rijeci.

Odgodu su modri zatražili oko 16 sati, a nakon konzultacija, ona im i odobrena.

Opasnost od širenja
- Morao sam odgoditi susret, jer Dinamo nije imao dovoljno igrača za regularni nastup. Dio igrača ostao im je u Zagrebu, a dio je zadobilo simptome kad su stiglu u Rijeku. nismo željeli da se zarazna viroza proširi. Zasad nije poznato kada će se on odigrati, izjavio je povjerenik lige Josip Brezni.

Radi se o Ivanu Kelavi, nesuđenom kapetanu Dini Drpiću, Mihaelu Mikiću, Ivici Vrdoljaku i Milanu Badelju koji su morali na infuzije po zagrebačkim blonicama.

No, u Rijeci su pomoć zatražili još Sammir, Filip Lončarić, Josip Tadić i Dean Lovren, pa trener nije imao koga poslati na teren.

U Rijeku su zbog problema s virozom otputovali juniori Vrsaljko, Erceg i Kramarić, a kako je pozlilo i Ločariću, kao vratarska opcija ostao je samo trener - Mario Jozić.

- Dečke je pokosila viroza, tako da su ostali u Zagrebu. Mi se trenutno vozimo prema Rijeci. Još uvijek nije odlučeno tko će biti kapetan, kazao je glasnogovornik modrih Ado Kožul oko 11 sati.

Simpotomi koje muče Zagrepčane su glavobolja, probavni problemi, salbost i temperatura.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr