SKRIVIO PENAL

Oglasio se Bernauer: Čak i kad si igrač sa srcem, ponekad se stvari ne odviju kako želiš

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Oglasio se Bernauer: Čak i kad si igrač sa srcem, ponekad se stvari ne odviju kako želiš
03.10.2024.
u 15:30
Bernauerovu objavu komentirali su i sa službenog profila Dinama, a u komentaru je pisalo: "Možeš biti ponosan, Max!"
Pogledaj originalni članak

Dinamo je u drugom kolu Lige prvaka na domaćem terenu osvojio bod protiv francuskog Monaca 2:2 remijem te tako upisao prve bodove u ovoj europskoj sezoni. 

Međutim, vlada dojam da je Dinamo, unatoč odličnoj izvedbi, prije izgubio dva boda nego li ostvario jedan budući da su plavi do 75. minute susreta vodili 2:0. 

Nakon pogodaka Petra Sučića i Martina Baturine za to dvostruko vodstvo, Monaco je prvo smanjio na 2:1 pogotkom Mohameda Salisua u 76. minuti nakon udarca iz kuta, a konačnih 2:2 je postavio Švicarac Denis Zakaria iz kaznenog udarca. 

Taj kazneni udarac u samoj završnici susreta je skrivio Dinamov Francuz Maxime Bernauer koji je htio ispucati loptu, ali je napucao nogu suparničkog igrača, što je bilo dovoljno za najstrožu kaznu.

Prije tog kaznenog udarca Bernauer je pružao solidnu predstavu, imao je tri otklonjene opasnosti, tri presječena dodavanja i jedan blokirani udarac. 

VEZANI ČLANCI:

Nakon nesretne i nespretne situacije u završnici utakmice, stoper Dinama je bio neutješan, a dan nakon dvoboja se oglasio na društvenim mrežama.  

"Puno emocija nakon teške noći. Ponekad se stvari ne odviju točno onako kako si htio, čak i kad si igrač sa srcem i sa strašću. Ekipa je pokazala vrhunski timski duh i moramo tako nastaviti uz popravljanje detalja. Ponosan sam na ekipu, sretan sam što sam odigrao svoju prvu utakmicu u Ligi prvaka, unatoč frustrirajućem kraju. Idemo raditi još jače, biti jedan posto bolji svaki dan. Hvala svim navijačima za nevjerojatnu atmosferu pod kišom", napisao je Bernauer na Instagramu.

Bernauerovu objavu komentirali su i sa službenog profila Dinama, a u komentaru je pisalo: "Možeš biti ponosan, Max!"

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MA
majeltomoguce
15:57 03.10.2024.

Trebalo bi ga isprobati na poziciji zadnjeg veznog! Ima jako dobar pas i sa te poziciji bi dijelio upotrebljive lopte Baturini ili Sučiću ili nekom trećem iz sredine. U obrani je dobar ali griješi dosta, duel igra mu nije jača strana.