drama uoči utakmice

Ola: Rasjekao sam stopalo u kupaonici, šivali su mi ranu!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Hrvatska - Kamerun
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Hrvatska nogometna reprezentacija
19.06.2014.
u 04:29
- Pukla su staklena vrata u kupaonici i cijeloga su me isjekla. Stao sam na komad stakla koji mi se zabio u stopalo i porezao se - otkrio je Olić nakon utakmice.
Pogledaj originalni članak

Prava drama događala se u našem taboru na dan utakmice s Kameruncima. Ivica Olić gotovo je propustio utakmicu zbog bizarne nezgode u kupaonici u hotelu.

- Nakon tuširanja poslije treninga, pukla su staklena vrata u kupaonici i cijeloga su me isjekla. Stao sam na komad stakla koji mi se zabio u stopalo i porezao se. Odmah je brzo reagirala naša medicinska služba, i zašila mi ranu. Iako bio sam strašno ljutit kad sam čuo da će mi morati šivati, uvjerili su me da je tako najbolje i napravili su sjajan posao. Zahvalan sam im što su me osposobili za utakmicu – kazao je Olić.

U pitanju je bila desna noga, što je bila sreća u nesreći.

- Da, bila je desna, nije mi puno trebala, a nakon što sam primio blokadu, uopće ništa nisam osjetio. I odigrao sam utakmicu bez bolova – dodao je Ola, kojega čeka sada 2-3 dana potpunoga mirovanja budući da na zašivenu ranu ne smije doći znoj.

Moguće je i da će sljedeću utakmicu protiv Meksikanaca igrati pod blokadom.

>>Nemamo se koga bojati, pokazali smo što možemo i idemo pobijediti Meksiko

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

IV
Ivanveliki
12:02 19.06.2014.

Svaka čast Ola, i ozlijeđen je odigrao za 10!!! Brz oporavak mu zelim, drži i nedaj se!!!

LE
leonida300
10:34 19.06.2014.

Nije to nista cudno za hotel jer gosti svasta rade i nikad nrznas na sto dodjes. I meni su jednom staklena vrata tus kabine samo ostala u ruci. Kad isao "popravljat" vidio da je klizac ljepljen vec.. aa sasjeklo ga cijelog pa bio je Ola cijeli prije:) kaj cijepidlace furt tu neki?! Bravo Ola!!

DP
dodo patak
09:52 19.06.2014.

a pitao sam se čemu oni flasteri po njemu... :)