PREVELIKA KAZNA ZA JOEA

Olić iznenađen: Nisam očekivao takvu kaznu, iznimno mi ga je žao

Foto: Željko Hladika/Pixsell
Olić iznenađen: Nisam očekivao takvu kaznu, iznimno mi ga je žao
17.12.2013.
u 19:54
- Nisam očekivao takvu kaznu. Iznimno mi ga je žao, Svjetsko prvenstvo je bilo njegov veliki cilj. Deset utakmice je previše. No, svaka kazna preko dvije utakmice bi ga izbacila - rekao je Olić
Pogledaj originalni članak

Drastična kazna Fife za Josipa Šimunića od deset utakmica neigranja kao i zabrana ulaska na stadione na kojima će igrati Hrvatska iznenadila je Ivicu Olića.

- Nisam očekivao takvu kaznu. Iznimno mi ga je žao, Svjetsko prvenstvo je bilo njegov veliki cilj. Deset utakmice je previše. No, svaka kazna preko dvije utakmice bi ga izbacila - rekao je Olić njemačkim novinarima.

Podsjetimo, Fifa je u ponedjeljak objavila kaznu za Šimunića jer je nakon utakmice protiv Islanda na Maksimiru uzeo mikrofon i vikao 'Za dom', na što mu je publika uzvraćala 'spremni'. Fifa nije imala milosti i Šimunića je kaznila sa deset utakmica neigranja.

>> To nije ustaški pozdrav, domaći špijuni natovarili su Šimuniću kaznu!
>> Navijači zatrpali Fifinu stranicu porukama "za dom spremni"
>> Mamić: Šimuniću nije lako, kazna je apsolutno previsoka
>> 'Joe mi je cimer i znam kako diše i razmišlja tako da mislim da je to nepravda'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
20:11 17.12.2013.

Zao, pa zao. Da vam je svima u repki zao solidarizirali bi se sa Joeom na bilo kakav nacin. Ovako, sve je to verbalna bezvezarija, svaki od tih " velikih" nogometnih hrvatskih imena prvenstveno misli na sebe i kako ce se prodati nakon SP-a.

DU
Deleted user
20:09 17.12.2013.

Hvala FIFI što je pojačala našu nogometnu reprezentaciju. Valjda je ovo kraj Šimunića u reprezentaciji. Za mirovinu spreman.