PROFESIONALAC Iako na ljeto odlazi u Bayern, Olić želi naslov s HSV-om

Olić: Mandžukić bi bio moj pravi nasljednik

27.02.2009.
u 08:42
Pogledaj originalni članak

Pokušava osvojiti naslov prvaka Njemačke s HSV-om, pa onda prijeći u drugi klub, u Bayern. Zvuči gotovo kao sukob interesa, možda bi i bio da se ne radi o Ivici Oliću; taj dečko pošteno obavlja svoj posao.

- Želim otići iz HSV-a kao prvak, ali mnogo je utakmica do kraja. Želim otići s bilo kakvim trofejom, osvojiti prvenstvo, kup ili Kup Uefe - kaže Olić koji svomu sadašnjem klubu pokušava riješiti i pitanje svoga nasljednika.

Nema šanse da ne dobijem pravu priliku


Olića je razveselila Bayernova petica u prvoj utakmici osmine finala Ligi prvaka, raspoloženi su u Lisabonu bili budući Olićevi suigrači.
- Važno mi je da sam riješio pitanje transfera, a za šansu u Bayernu se ne bojim. Ondje su Luca Toni i Miroslav Klose u napadu, ali Lukas Podolski odlazi i nema šanse da ne dobijem pravu priliku, samo trebam doći pripravan i priliku ću iskoristit - uvjeren je Olić. (rj)
- Pitali su me za Marija Mandžukića, rekao sam im što mislim. Pratili su ga, prate ga i dalje. Jako bih volio da dođe - ističe Olić.

Ivica je i razgovarao s Mandžukićem
- Naravno da smo razgovarali i zanima ga taj prelazak. Držim da je HSV pravi klub za njega, mogao bi mnogo napredovati, zna njemački i to je odlično, prilagodba bi mu bila mnogo lakša i brža - uvjeren je Ivica Olić.

I kad Olić ode iz Hamburga put Münchena, Mladen Petrić i Guerrero ostaju kao napadači.

- Istina je, ali njih dvojica više vole primiti loptu, a HSV treba i napadača koji će otvarati prostor, napadati suparnikovu zadnju liniju.

Pogledajte na vecernji.hr