Šef struke Ivica Šurjak

Ono što je sudac dosudio Skoki izvan svake je pameti

Foto: 'Goran Ferbezar/ VLM'
Ono što je sudac dosudio Skoki izvan svake je pameti
28.09.2009.
u 16:00
Od početka sezone suđenje nam je katastrofalno, a namješten nam je i raspored, pa Dinamo stalno igra kući.
Pogledaj originalni članak

Nula iz Vinkovaca i zaustavljena pobjednička serija nije ozlovoljila Hajduk. Imaju Splićani opravdanje u crvenom kartonu što ga je već u 22. minuti, naivno, da ne kažemo glupo, poput početnika, dobio iskusni kapetan Josip Skoko.

Bez prigovora na suđenje
– Nismo uložili prigovor na suđenje i Skoku ne pravdam, jer kao iskusan igrač nije ni trebao doći u situaciju za karton. Ali, to što mu je sudac Vučkov dosudio izvan svake je pameti. Pogledali smo spornu snimku, nije bilo nikakvog udaranja, a i sam Skoko mi je rekao da protivničkog igrača nije udario.

- Usto, prekršaj na Skoki bio je pet-šest sekundi ranije. Šteta zbog utakmice, nakon toga sve je otišlo u drugom smjeru. Cibalia je napadala, mi se branili, ali na kraju smo ipak mi, preko Ibričića, imali prigodu doći do pobjede – kazao je Hajdukov šef struke Ivica Šurjak.

U Poljudu ne žele amnestirati Skoku, prekaljeni internacionalac mora se zamisliti, jer je oštetio momčad, a bit će kažnjen po klupskom pravilniku.

Reja sve snimio
– Od početka sezone suđenje nam je katastrofalno, ali moramo se znati nositi s tim. Usto, i raspored nam je grozan, rekao bih da je namješten. Pa, mi smo u dva mjeseca imali sva najteža gostovanja u ligi, dok je Dinamo sve utakmice odigrao u Zagrebu i okolici, tek je putovao u Zadar – govori Šurjak.

No, u cjelini, Šurjak je zadovoljan kako se, nakon užasnog starta, sezona raspleće.

– Trener Reja je sve posložio, snimio, držim da smo pogodilli s njegovim angažmanom. Kod njega nema kompromisa, ne zanimaju ga razgovori s menadžerima. Igraju samo najbolji, vidite kako je, kad je vidio da mu ne ide, bez pardona je zamijenio Anasa Shrabinija – zaključio je Šurjak.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

MA
maraton
16:58 28.09.2009.

Pogledajte na snimkama Dinamovu igru i bit će van jasno ko igra najoštriji nogomet a uvik su zaštićeni.

ŽJ
žuja je zakon
17:37 28.09.2009.

Tako je već 4 sezone, Šurjak, lani Miše ...i tako iz godine u godinu iz tekme u tekmu njima je uvijek suđenje krivo a pogotovo sada kada imaju -13. Toga nema nigdje

Avatar spokivg
spokivg
16:34 28.09.2009.

da,njima je uvijek Dinamo kriv za sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!