eredivisie

Opet furiozni Ajax

Foto: Reuters
Opet furiozni Ajax
11.04.2010.
u 16:58
Nogometaši Ajaxa ostvarili su 11. prvenstvenu pobjedu u nizu slavivši u dvoboju 31. kola nizozemske lige protiv VVV Venla na Amsterdam Areni 7:0 (5:0).
Pogledaj originalni članak

Vodećem Twenteu igrači Martina Jola time su se tri kola prije Eredivisieja kraja ponovno primakli na četiri boda zaostatka.

Bila je to 15. ovosezonska domaća pobjeda amsterdamske momčadi u 16. dvoboju. Jednom su i remizirali. Pred svojom publikom trenutačno su na fantastičnoj gol-razlici od 60-4. Ukupno su ove sezone u nacionalnom prvenstvu zabili 96 golova a primili tek 19.

Ponovno su ih predvodili njihovi najbolji strijelci, Luis Suarez i Marko Pantelić. Obojica su zabili hat-trick, dok je sedmi pogodak bio djelo Urbyja Emanuelsona. Suarez je trenutačno na brojci od 32 prvenstvena pogotka u sezoni iz 30 odigranih utakmica. Pantelić se s nova tri pogotka popeo do zbira od 12 ovosezonskih golova.

Do kraja prvenstva još su tri kola. Ajax (Willem II, Heracles i NEC Nijmegen) ima lakši raspored od Twentea (AZ, Feyenoord i NAC Breda), ali i četiri boda zaostatka. U derbiju kola PSV i Feyenoord su na Philipps stadionu u Eindhovenu odigrali bez pobjednika i bez golova.

Eredivisie, 31. kolo:

PSV – Feyenoord 0:0

Utrecht – Den Haag 0:2

Ajax – VVV Venlo 7:0

Groningen – Willem II 4:0

Redoslijed: 1. Twente 80, 2. Ajax 76, 3. PSV 73, 4. Feyenoord 57, 5. AZ Alkmaar 55...

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.