nezaustavljiv

Opet je zabio! Pogledajte Eduardov osmi pogodak za Flamengo

Foto: Youtube Screenshot
eduardo
26.10.2014.
u 11:30
Mrežu je zatresao u 75. minuti susreta, nakon što je početkom drugog poluvremena ušao u igru.
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva (31) 'procvao' je u Brazilu. Nezaustavljivo postiže pogotke za Flamengo u tamošnjem prvenstvu i svakom hrvatskom navijaču na neki način sve je teže slušati vijesti o njegovoj sjajnoj golgeterskoj formi.

- Zar nije mogao drugi najbolji strijelac 'kockastih' svih vremena dati još ponešto i Hrvatskoj u najzrelijim godinama za nogomet - pitanje je koje si postavljaju drukeri reprezentacije. Na kraju, iza Eduarda ostao je onaj ružan rastanak nakon SP-a u Brazilu kojeg, s obzirom na zasluge, a očito i formu, nije zaslužio.  

Novi pogodak, već osmi za Flamengo, postigao je u 31. kolu na gostovanju kod Botafoga. Mrežu je zatresao u 75. minuti susreta, nakon što je početkom drugog poluvremena ušao u igru, ali bio je to počasni pogodak jer domaćin je slavio 2:1.

Statistiku utakmice pogledajte na portalu Goal.com.

Flamengo je na 11. mjestu sa 40 osvojenih bodova, vodeći je Cruzeiro (61), a Botafogo je u borbi za ostanak sa 33 boda.

>>Eduardo sa Flamengom u polufinalu brazilskog kupa

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

JW
JW
15:15 26.10.2014.

Bravo Dudu,rutinski pospremljen odbijanac.Inače jako loša igra Flamenga iako su mogli i do boda,ali je Jefferson odlično skinuo Eltonu siguran gol u nadoknadi.A i po sastavu sinoć vidljivo je da im je polufinale kupa u srijedu primarno.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
15:31 26.10.2014.

Drago mi je da mu ide u Brazilu, hvala mu za sve sto je dao za repku, ali sad a posebno za blizu buducnost je bolje da minute u reprezentaciji dobija Kramaric.

JU
juma
12:04 26.10.2014.

Zabija, ali treba reći kako gotovo svaku utakmicu počinje na klupi i to u jednom istina slavnom, ali trenutačno samo osrednjem klubu. To govori kako je procjena Kovača, kako on po svojim igračkim mogućnostima sada nije igrač za prvih jedanaest u reprezentaciji bila ispravna. Isto kao u Flamengu i kod Kovača je bilo i u Donjecku. Čovjek je uglavnom rezervista, zapravo od 2008 i onog kobnog prijeloma noge. Naravno da je za sve to kriv Z. Mamić, a tko bi drugi?