Tottenham - Liverpool 2:1

Opet maestralni Modrić vodio Spurse u preokretu (video)

Foto: PA/Pixsell
Opet maestralni Modrić vodio Spurse u preokretu (video)
28.11.2010.
u 19:10
Morao sam zabiti još koji gol, rekao je strijelac za pobjedu Aaron Lennon. Dva gola na utakmici zabio je Slovak Škrtel, ali jedan u vlastitu mrežu
Pogledaj originalni članak

U drugoj minuti sudačke nadoknade Aaron Lennon pobjegao je Liverpoolovoj obrani (minutu ranije kapetan Redsa Carragher morao je zbog iščašenog ramena izaći!), izbio je sam pred Reinu i zabio gol za Tottenhamovu 2:1 (0:1) pobjedu.

Kranjčar i Ćorluka odgledali su utakmicu s klupe, a Luka Modrić opet je bio prvo ime, ne samo Tottenhama, nego i utakmice! Maestralno je razigravao momčad i napravio sve uoči izjednačujućeg pogotka Spursa!

Niko opet zaboravljen

Igrala se 65. minuta kad je Modrić probio Liverpoolov desni bok i sjurio se u 16-erac. Metar-dva od korner-crte ubacio je oštru loptu pred vrata, Škrtel je u padu nespretno zahvatio i zatresao vlastitu mrežu. Zanimljivo, bio je to drugi Škrtelov gol na utakmici.

Liverpool je poveo u 42. minuti, kad se u gužvi u 16-ercu domaćina najbolje snašao Slovak i udarcem s devet metara mirno svladao Gomesa! Liverpool je bio bez ozlijeđenog Gerrarda, a veliki je hendikep zadesio Tottenham već u 9. minuti, kad je igru morao napustiti Rafael Van der Vaart, zbog istegnuća stražnjeg butnog mišića lijeve noge. Nadali smo se da će ga zamijeniti Kranjčar, no Harry Redknapp na travnjak je poslao Jermainea Defoea, koji je umalo postao tragičar... U 59. minuti sudac Atkinson dosudio je 11-erac za Tottenham, nakon što je Ngog u 16-ercu u "živom zidu" igrao rukom. Defoe je uzeo loptu i opalio je pokraj vrata! No, Tottenham se nije predavao i u zadnjih pola sata, pod dirigentskim štapićem L. Modrića, iščupao pobjedu, kojom je zasjeo na 5. poziciju, šest bodova iza vodećeg Manchester Uniteda.

Bez Carraghera i Gerrarda

– Morao sam zabiti još neki gol – rekao je strijelac gola za pobjedu Lennon. Istina, imao je još dvije lijepe prigode. Usput, zadnji put Lennon je zatresao mrežu prije godinu dana, protiv Wigana!

– Liverpool je bolje ušao u utakmicu i bio je opasniji. No, ipak smo smogli snage za preokret, ponosan sam na karakter moje momčadi – rekao je Harry Redknapp.

A Liverpoolov menadžer Hodgson nije krio tugu: – Strašno, izgubili smo bodove, ali još je gore što smo ostali bez Carraghera, koji se teško ozlijedio u svojoj 450. prvenstvenoj utakmici. Teško ćemo živjeti bez njega i Gerrarda.

Novi kiks prvaka, Manchester United ostao sam u vrhu

Nogometaši Chelseaja napravili su novi kiks, u 15. kolu engleskog prvenstva odigrali su 1:1 kod Newcastlea. Svrake je u 6. minuti u vodstvo doveo Carroll, a konačan rezultat u 45. minuti postavio je Kalou. Domaćini su tek uoči same utakmice uspjeli očistiti teren od snijega.

Dobra vijest za Carla Ancelottija je što mu se u sastav ovog tjedna vraćaju Lampard i Terry.

Poredak: Man. United 31, Chelsea 29, Arsenal 29 bodova...

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

OB
-obrisani-
07:27 29.11.2010.

good man, \"neurazumljiv\"

Avatar Idler 3
Idler 3
20:25 28.11.2010.

Defoe je imal \"svoj dan\" u svakom pogledu al mi isto tako ni jasno zakaj dođu do Balea na metar i onda mu dodaju loptu...i više puta tako. No kak se veli - veliki pobjeđivaju i kad ne igraju dobro. Liverpool je danas zgledal ko kakva drugorazredna momčad.

FA
faxfax
11:01 29.11.2010.

daj janez ne seri..Modric igra odlicno i sigurno da je zasluzio svaku pohvalu....Sta su to tvoji dedic ili novakovic dobroga uradili ovaj vikend