Prijateljska utakmica

Osijek odgodio derbi s Hajdukom pa se Splićani odlučili za zanimljiv prijateljski susret

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Split: Utakmica 2. kola SuperSport HNL-a između HNK Hajduk i HNK Rijeka
03.08.2023.
u 12:49
Susret će se navodno odigrati bez gledatelja i neće biti na Poljudu nego na za sada nepoznatom stadionu u Splitu ili okolici
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Osijek iskoristio pravo odgode njihovog susreta protiv Hajduka u SuperSport HNL-u koji se trebao održati na Opus Areni, splitska momčad odlučila si je popuniti vikend. Taj derbi trebao se odigrati u nedjelju, ali zbog europskih obveza Osijeka, neće ga biti. 

Mediji iz BiH javljaju da Hajduk stoga ima prijateljsku utakmicu protiv FK Sarajevo. Naime, tri susreta Premijer liga Bosne i Hercegovine ovog se vikenda neće igrati, Sarajevo stoga neće igrati zbog nastupa Borca u Europi, te su to odlučili iskoristiti.

Bordo ekspedicija će u petak put Splita, a u subotu je zakazan prijateljski susret. Prema spomenutim informacijama, susret će se odigrati bez gledatelja i neće biti na Poljudu nego na za sada nepoznatom stadionu u Splitu ili okolici.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.