AFERA U GRADSKOM VRTU

Osijek suspendirao Miju Caktaša jer je uhvaćen u ludom noćnom provodu?!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagrijavanje prije početka utakmice Lokomotiva - Osijek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Osijek: Nogometaši NK Osijek odradili trening na stadionu Gradski vrt
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Istra i Osijek sastali se u 24. kolu HT Prve lige
13.03.2022.
u 21:34
Neslužbeno, neće biti suspendiran, već samo novčano kažnjen, a uz to se i ispričao treneru i suigračima.
Pogledaj originalni članak

Mijo Caktaš nije se našao u zapisniku utakmice protiv Gorice (0:0) niti je trener Nenad Bjelica na posljednjoj konferenciji za medije uoči susreta spominjao njegovo ime među onima koji su upitni za nastup, ali Glas Slavonije doznaje drugu stranu priče.

Navodno je ovozimsko pojačanje zapelo u čarima osječkog "noćnog života", iako iz kluba tvrde kako nije igrao zbog ozljede.

Neslužbeno, neće biti suspendiran, već samo novčano kažnjen, a uz to se i ispričao treneru i suigračima, piše Glas Slavonije.

Standings provided by SofaScore LiveScore

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

RA
radolizem
22:50 13.03.2022.

Osijek je magnet za te problematične igrače. Prvo su 2-3 godine imali Bočkaja, sad im je došao Caktaš...

DM
drazen.muhvic
17:09 14.03.2022.

Ako mu u Osijeku ne budu dozvolili bančenje, uvijek može prijeći u Dinamo i tamo se pridružiti Šetku i Perici. Ne bi to bio Trio Fantastikus nego Trio Superhikus...

RA
radolizem
22:49 13.03.2022.

Evo još jedan Bočkaj. Ludi noćni provodi Bočkaja završavali su tako da je s 2 promila alkohola razvalio benzinsku crpku, tko zna s koliko je promila onda Caktaš vozio? Pazi, ispričao se treneru i suigračima jer je završio u policijskoj postaju na triježnjenju. Pa ne treba se on ispričavati, dovoljno je da mu sudac za prekršaje oduzme vozačku na 6 mjeseci i da ga klub novčano kazni.