PRVI INTERVJU NAKON TUČNJAVE

Otac Barcine zvijezde nakon što je izboden nožem: Bio sam između života i smrti

Foto: ALBERT GEA/REUTERS
FILE PHOTO: Mounir Nasraoui, father of soccer player Lamine Yamal, smiles in Bar El Cordobes at Rocafonda neighbourhood in Mataro
Foto: BRUNA CASAS/REUTERS
Joan Gamper Trophy - FC Barcelona v AS Monaco
16.08.2024.
u 13:15
Moramo vjerovati da će pravda odraditi svoje. Zahvalan sam što mogu govoriti. Osjećam se malo bolje, maknut sam s Odjela intenzivne njege
Pogledaj originalni članak

Jučer je širom svijeta odjeknuta vijest da je izboden Mounir Nasraoui, otac Laminea Yamala (17), mladog španjolskog reprezentativca i jednog od junaka osvajanja ovogodišnjeg Eura. Na sreću, Nasraoui je stabilno i dao je prvi intervju iz bolnice:

"Bio sam između života i smrti, bilo me strah kao što bi bilo strah svakog drugog čovjeka. Moram biti miran za dobrobit sviju, zbog sebe i zbog obitelji. Nemam izbora. Moramo vjerovati da će pravda odraditi svoje. Zahvalan sam što mogu govoriti. Osjećam se malo bolje, maknut sam s Odjela intenzivne njege".

Yamalov otac rođen je u Maroku, a majka u Ekvatorijalnoj Gvineji, tako da mladi Španjolac nema pretka iz Španjolske iako je rođen tamo, barem kad govorimo o užoj obitelji.

Yamal, iako još uvijek maloljetan, jedan je od najskupljih nogometaša svijeta. Prema Transfermarktu vrijedi 120 milijuna eura. Zasad u reprezentaciji u 14 nastupa ima tri gola, od čega jedan s ovogodišnjeg Eura u Njemačkoj kad je u polufinalu Francuskoj zabio po mnogima najljepši gol cijelog natjecanja.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.