DOBAR POSAO

Otkriće vatrenih na Euru potpisuje ugovor života. Talijani objavili: Superprodaja je riješena

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Leipzig: Susret Hrvatske i Italije u 3. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Berlin: Razočarani nogometaši Hrvatske nakon poraza od Španjolske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
11.07.2024.
u 14:29
Spominjalo ga se odmah nakon Eura u kontekstu Dinama, ali 26-godišnji reprezentativni stoper neće po prvi puta u karijeri zaigrati za neki klub u HNL-u
Pogledaj originalni članak

Ako ne računamo prelazak Marka Pjace iz Rijeke u Dinamo, ovoga četvrtka odrađen je prvi veliki transfer nekog hrvatskog reprezentativca nakon Europskog prvenstva. S kontinentalne smotre Hrvatska je ispala rano, već nakon grupne faze, pa su naši najbolji nogometaši dobili malo više vremena za odmor, ali i za rješavanje njihovih klupskih statusa.

Prvi je pred transferom - Marin Pongračić. Spominjalo ga se odmah nakon Eura u kontekstu Dinama, ali 26-godišnji reprezentativni stoper neće po prvi puta u karijeri zaigrati za neki klub u HNL-u. Dosadašnji član talijanskog prvoligaša Leccea trebao bi potpisati ugovor s francuskih Rennesom. Stvar još nije službeno objavljena, ali ako je vjerovati talijanskom transfer-magu Gianluci Di Marziju, posao bi trebao biti gotov u vrlo kratkom vremenu.

Talijanski novinar objavio je da će Rennes za Pongračićeve usluge platiti Talijanima 15 milijuna eura. Inače, Pongračića je Lecce prije samo godinu dana od njemačkog Wolfsburga kupio za svega 1.6 milijuna eura. Di Marzio je ovaj transfer okarakterizirao kao "superprodaju" Leccea.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.