Rukomet

Otpisani imali veći motiv od neopreznih zagrebaša

Foto: ''
Otpisani imali veći motiv od neopreznih zagrebaša
04.10.2010.
u 13:05
Nenad Kljaić opisao igru svoje momčadi u Sarajevu katastrofalnom.
Pogledaj originalni članak

Ćevapi dan prije utakmice i ćevapi dan nakon. U subotu nisu pomogli da rukometaši Zagreba pobijede Bosnu u utakmici u kojoj su već upisali bodove, ali u nedjelju su barem pomogli da se spere gorak okus remija (26:26) u Sarajevu, koji bi u konačnici mogao skupo stajati momčad Nenada Kljaića.

Upravo je Neno nakon utakmice bio i najljući, svjestan prilike koju su njegovi igrači propustili. A zašto?

- Zbog podcjenjivačkog odnosa. Pustio sam ih dan prije utakmice da idu na ćevape i dogodilo se to što se dogodilo.

Ne mislimo da Kljaić za remi krivi loše sarajevske ćevape, nego to što su njegove zvijezde o Sarajevu i utakmici protiv Bosne više razmišljali kao o izletu do susjedne BiH, a ne kao o utakmici Lige prvaka.

Igrači Bosne dodatno su se motivirali izjavama zagrebaša, koji su prije dolaska u glavni grad BiH poručili kako će lako osvojiti bodove.

Ipak, u utakmici je bilo sve osim lako i zahvaljujući ponajprije odličnom Marinu Šegi na golu te raspoloženom Manuelu Štrleku u napadu Zagreb nije izgubio.

Štrlek je postigao devet pogodaka, ali ni on nije mogao kriti razočaranje.

- Jači smo od Bosne, i to mnogo jači, ali neshvatljivo smo, pogotovo u drugom dijelu, kada smo se trebali odvojiti od Bosne na veću razliku, promašivali zicere i pravili nepotrebne greške. To nas je na kraju koštalo. Na kraju smo mogli i izgubiti, jer je domaćin nanjušio krv, a probudila se i publika koju smo do tada držali uspavanom - smatra Štrlek, koji je tek jučer postao svjestan toga da su se igrači Bosne, od kojih su mnogi bivši zagrebaši, jednostavno htjeli dokazati protiv svojih.

Tako je Sandro Uvodić, bivši golman zagrebačkog sastava, briljirao na golu, a sjajan je bio i Petar Kapisoda, također bivši zagrebaš.

- U utakmicu smo ušli kao da će se suparnik predati. Sami smo krivi jer nismo na vrijeme spriječili mogućnost da nas suci na kraju oštete. Da smo poveli +5 kad smo mogli, završilo bi deset razlike za nas - rekao je Neno Kljaić, koji je izvedbu svoje momčadi protiv Bosne nazvao katastrofalnom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.