I Tudor je sretan

Ovo su odlične vijesti za Hajduk uoči doigravanja za Europsku ligu!

Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
Ovo su odlične vijesti za Hajduk uoči doigravanja za Europsku ligu!
17.08.2014.
u 12:58
- Konopljanka je odličan igrač, njihov najbolji, i to su dobre vijesti za nas, rekao je Igor Tudor
Pogledaj originalni članak

Dobre vijesti za Hajduk stižu iz Ukrajine. Uoči susreta doigravanja za Europsku ligu protiv Dnjipra, ozlijedio se najbolji igrač ukrajinske momčadi. Jevgen Konopljanka mora na operaciju meniskusa i neće zaigrati protiv Hajduka jer će oporavak trajati oko pet tjedana.

Foto: DPA/Pixsell

Konopljanka je standardni reprezentativac Ukrajine, igra na lijevoj krilnoj poziciji, a u zimskom prijelaznom roku bio je na korak do Liverpoola. Redsi su ponudili 20 milijuna eura, Konopljanka je već obavio i liječnički pregled, a onda je Dnjipro u posljednji trenutak odbio ponudu.

- Konopljanka je odličan igrač, njihov najbolji, i to su dobre vijesti za nas, rekao je Igor Tudor.

>>Navijači čekali Artema Milevskog i njegov debi, a dočekali su Hajduk!

>>Trener Zadra Milin priznao da mu se sudac na poluvremenu ispričao

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

DH
dalibor.hren
13:05 17.08.2014.

Baš je sportski i u duhu fair playa reći kako je operacija koljena protivničkog igrača odlična vijest za Hajduk. Još da sudi isti jazavac koji je s tri komada nagradio Zadar možda bi i prošli...

Avatar vaha
vaha
14:06 17.08.2014.

samo se najveci jadnici mogu veselit necijoj ozljedi i tome sta mora na operaciju…za ajduk bi najbolja vijest bila kad bi neka zalutala granata pala na teren na treningu ukrajinaca i pobila pola ekipe - u splitu bi se slavilo 3 dana...

SO
sonce
17:42 17.08.2014.

Vidi se poštenje hajdukove uprave, trenera i navijača.Slave krađupoklonjena tri gola nad Zadrom. To su pošteni i pravedni hajdukovci -dalmoši. A islave operaciju protivničkog igrača. Pametnome dosta. Sramite se i sakrijteu mišju rupu. A i pojedini novinari spadaju u istu grupu.