Samo mu je 10 godina

Ovog dječaka s razlogom zovu Superman: Ostvario sam san

Foto: Screenshot
Clark Kent
03.08.2018.
u 09:52
Opravdao je Kent tako svoj nadimak Superman, a istaknuo i da je ostvario vlastiti san.
Pogledaj originalni članak

Njegovo ime je Clark Kent Apuada i tek mu je deset godina.

Na naslovnice je ovih dana došao jer je na natjecanju u Moragi u Kaliforniji srušio rekord najtrofejnijeg olimpijca svih vremena - Michaela Phelpsa.

U utrci na 100 metara delfin plivao je 1:09.30 i tako za više od sekunde srušio rekord iz 1995. kada je Phelos plivao 1:10.48.

Opravdao je Kent tako svoj nadimak Superman, a istaknuo i da je ostvario vlastiti san.

- To mi je bio san, oboriti Phelpsov rekord, otakako sam navršio sedam godina - kaže Kent koji se plivanjem bavi četiri godine.

Na rekordu je Kentu čestitao i čovjek čiji je rekord srušio - Michael Phelps.

POPULARNA INFLUENCERICA

Ella Dvornik o bivšem suprugu: 'Svoj razvod ne doživljavam kao loš san, sigurna sam da ćemo biti prijatelji i svemu se smijati'

- Razvod još traje, ali ne doživljavam ga kao loš san. To je samo jedna faza u životu iz koje učim i idem dalje. Ne smatram to ni greškom. Da moram sve ponoviti, ponovila bih, to su sve bile lekcije i blagoslovi. I mi smo danas ljudi koji jesmo zbog toga. Zahvalna sam na cijelom iskustvu, imamo dvije divne kćerkice i puno lijepih uspomena, a sigurna sam da ćemo u budućnosti biti odlični prijatelji i da ćemo se smijati svemu što se dogodilo - priznala je Ella Dvornik u razgovoru za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.