OTOK U ŠOKU

Owen: Ne vjerujem, prije par dana smo djecu vodili u školu...

Foto: AFP
Owen: Ne vjerujem, prije par dana smo djecu vodili u školu...
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
27.11.2011.
u 16:31
- Svijet je izgubio velikog trenera i što je još tužnije - velikog čovjeka - rekao je Ramsey, kapetan Walesa.
Pogledaj originalni članak

Velika je Britanija u šoku. Jedno od najdražih lica s nogometnih travnjaka u protekla dva desetljeća, Gary Speed, okončao je život samoubojstvom.

Suigrači, bivši treneri, prijatelji u nevjerici su i odaju mu počast, bilo službenim objavama bilo preko društvenih servisa.

- Potpuno sam devastiran. Gary je bio jedan od najboljih ljudi u nogometu i bio sam počašćen da ga mogu zvati suigračem i prijateljem. Riječi ne mogu opisati kako se tužno osjećam. Ne trebam ni reći da sam u mislima s njegovom obitelji u ovako nevjerojatno tužnom trenutku - rekao je Ryan Giggs.

Aaron Ramsey, igrač Walesa i Arsenala,

- Malo je reći da sam shrvan. Moje misli i molitve su s Garyjevom obitelji i prijateljima. Svijet je izgubio velikog trenera i što je još tužnije - velikog čovjeka. Nedostajat će nam svima - kazao je kapetan reprezentacije Walesa.

- Ne mogu vjerovati vijestima koje sam čuo. Mahnuli smo si prije par dana kad smo ostavljali djecu ispred škole. Tup sam - tužan je bio Michael Owen.

Bivši suigrač iz Newcastlea Alan Shearer također je imao samo lijepe riječi za Speeda.

- Gary je bio nevjerojatna osoba, vedra, zabavna i divan obiteljski čovjek. Osvijetlio bi svaku sobu u koju je ušao. Ponosan sam što sam mu bio prijatelj i neopisivo će mi nedostajati.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.