PROBLEMI S MIŠIĆEM

Ozlijeđeni Niko Kranjčar zabrinuo izbornika

Foto: PA/Pixsell
Ozlijeđeni Niko Kranjčar zabrinuo izbornika
09.04.2014.
u 17:19
- Srećom, mišić nije puknuo, nego je u pitanju istegnuće, pa očekujem da će se brzo vratiti na travnjak – kazao je izbornik Niko Kovač.
Pogledaj originalni članak

Niku Kranjčara (29) ponovno muči ozljeda zadnje lože, zbog koje je već treću utakmicu zaredom u QPR-u izvan konkurencije. Niko je posljednji put nastupio 25. ožujka protiv Wigana, a otad je propustio mečeve s Blackpoolom, Bournemouthom i Blackburnom.

- U kontaktu sam s Nikom, izvijestio me o svojim problemima. Očito je došlo do prevelikog opterećenja, jer odigrao je dosta utakmica (26, nap. a.) i sada to dolazi na naplatu. Srećom, mišić nije puknuo, nego je u pitanju istegnuće, pa očekujem da će se brzo vratiti na travnjak – kazao je izbornik Niko Kovač.

Podsjetimo, Kranjčar je istu ozljedu imao i početkom ožujka, kada je pauzirao četiri utakmice, a propustio je i nastup za reprezentaciju protiv Švicarske u St. Gallenu. Čini se da Nikinoj osjetljivoj muskulaturi nikako ne odgovara ritam igranja dvije utakmice tjedno, a takav ga tempo čeka sve do 3. svibnja, te vjerojatno i nekoliko dana dulje uđe li QPR u kvalifikacije za ulazak u Premijernu ligu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.