Krstičević razočaran

Pamić: Hajduk nam odgovara, to je tajna uspjeha

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
Pamić: Hajduk nam odgovara, to je tajna uspjeha
09.03.2013.
u 20:38
- Iz Splita rijetko tko nosi bodove, poletan je Hajduk, poletna publika, užitak je igrati ovdje - kaže Pamić.
Pogledaj originalni članak

Opet se Igor Pamić ukazao Miši Krstičeviću. Da mu ga je izbjeći što bi Mišo dao. Ni treći put ove sezone Hajduk nije pobijedio Istru, Puljani su u Poljudu slavili s 2:1 (1:0), a pobjedonosni pogodak postigao je Fausto Budicin u 82. minuti. Od devet mogućih bodova protiv Istre bijeli su osvojili tek jedan, i to u Puli, a Istra je dva puta slavila u Poljudu. Gosti su u vodstvo došli preko Hrvoja Milića, nekadašnjeg igrača Hajduka, koji u Poljudu nikada nije dobio kvalitetnu prigodu.

Zbilo se to u 31. minuti, dok je Hajduk bio s igračem manje zbog ozljede Antonija Milića. Dok se Miliću ukazivala pomoć, Milić je zabio za Istru. A kada je Andrijašević u 42. minuti zbog prekršaja na Anđelkoviću, slično poput Nanija, dobio crveni karton činilo se da su bijele lađe potonule. No, Hajduk je vratio u igru Korejanac Chung, dobio je drugi žuti karton u 57. minuti i uskoro su bijeli poravnali. Čagalj je srušio Vukovića, a Batinić pokazao na bijelu točku. Jedanaesterac je u 68. minuti sigurno realizirao Vuković. Hajduk se nije uspio nametnuti Istri u igri deset na deset, previše je bilo rupa u igri Splićana.

Igor Pamić stigao je sa zelenom kapom, sponzorskom, pa ju je okrenuo naopako.

- Nisam se uobrazio, morao sam je okrenuti da se ne vidi natpis, nije naš sponzor. A onu kapu s utakmice poklonio sam navijaču Hajduka. Iz Splita rijetko tko nosi bodove, poletan je Hajduk, poletna publika, užitak je igrati ovdje. Puni smo samopouzdanja, tako smo i nastupili. Puno nam znači ova pobjeda. Trebali smo imati ove prve tri utakmice devet bodova, bili smo dominantni u svim dvobojima. Istra igra puno bolje nego što rezultat pokazuje, a Hajduk nam leži, odgovara. Tradicija nije bezveze, ona puno znači u pripremi utakmice – kazao je Pamić.

Mišo Krstičević teško je primio još jedan domaći poraz Hajduka, drugi zaredom.

- Poraz sam teško doživio, htjeli smo pobijediti, tražili smo pobjedu, bili smo na dobrom putu da se vratimo. Prvi gol primili smo kad smo ostali bez Milića, bila je to bezazlena situacija na centru. Imali smo dosta situacija za poentiranje, nismo uspjeli. Imali smo u momčadi puno novih igrača, koji nisu mogli preuzeti odgovornost. Žalim što nakon dvije gostujuće pobjede nismo uspjeli. U nekim trenucima vidi se manjak iskustva, ali i kvalitete. Imamo velik broj igrača van stroja, nemamo nekih rješenja u našem špilu karata -  rekao je Krstičević.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

BS
bstrabi2
16:57 10.03.2013.

Ovu utakmicu je Hajduk prodao.Jer previše je dužanKako sad kada je Hajduk poćeo igrat.?Izgubi doma,a bunio da ga je sudac.Protiv dinama pokrao.Kako to da sad šuti......