OSTALI U LIGI

Pamić: Ovo je veliki dan za Istru. Uskoro će nas preuzeti američki ulagači

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Pamić: Ovo je veliki dan za Istru. Uskoro će nas preuzeti američki ulagači
01.06.2015.
u 11:50
– U utorak ili srijedu, naime, američki bi ulagači službeno trebali preuzeti klub i ovo je veliki dan za Istru, ali i za hrvatski nogomet, koji će dobiti još jednog stabilnog prvoligaša! Žao mi je što su Sesvete odustale, ali presretan sam zbog ostanka Istre u Prvoj HNL – kaže Pamić.
Pogledaj originalni članak

Trener Istre Igor Pamić, nije krio zadovoljstvo nakon što su Sesvete odustale od doigravanja pa je njegov klub ostao u Prvoj ligi.

– Laknulo mi je, ovo je veliko olakšanje! Svima nam je dosta stresa u kojem smo zadnje vrijeme živjeli, a sad se definitivno otvaraju vrata ljepšoj klupskoj budućnosti. U utorak ili srijedu, naime, američki bi ulagači službeno trebali preuzeti klub i ovo je veliki dan za Istru, ali i za hrvatski nogomet, koji će dobiti još jednog stabilnog prvoligaša! Žao mi je što su Sesvete odustale, ali presretan sam zbog ostanka Istre u Prvoj HNL – kaže Pamić.

Gradonačelnik me molio

A što se dogodilo u subotu u Kranjčevićevoj, Zagreb vam je utrpao četiri "komada", je li vam momčad mentalno "pukla"?

– Ne, nije. To je, na žalost, naša stvarnost. Rano su nas načeli, nismo se uspjeli brzo vratiti, dobili smo i crveni karton i – to je bilo to. Ne može se nogomet igrati bez igrača. Neka se nitko ne naljuti, ali mi smo u sezonu startali samo sa šestoricom igrača koji ispunjavaju prvoligaški kriterij, to su bili Blagojević, Woon, Obšivač, Jo te Radonjić i Pamić, koji su često bili ozlijeđeni. K tome smo Splitu zimus prodali Blagojevića i Woona, što nijedan ozbiljan klub ne bi napravio. A Istra je bila sve samo ne ozbiljan klub! I sad ću vam nešto otkriti – u zimskoj sam stanci ostao trener samo zato što me nagovorio gradonačelnik Pule, rekao mi je da jedino ja mogu spasiti klub od ispadanja!

Ostajete li i dalje na klupi Puljana?

– Imam ugovor do 2019. godine, ali vidjet ćemo što novi vlasnici žele, razgovarat ćemo ovih dana – rekao je Igor Pamić.

>> Sesvete odustale od kvalifikacija, Istra ostaje u prvoj ligi

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Titanov sin
Titanov sin
16:26 01.06.2015.

Pamić je unikat Hnl-a , radi i nikad ne kmeči kao neki "specijalci " južnije . Skidam mu klapu do poda !

IK
Ikonoklast
19:16 01.06.2015.

koja glupost. Osim sta si drzak moj Tome jos si i neznalica. Prosetaj malo po youtubeu pa ces vidit Pamiceve presice.