ANTIN IGRAČ u os

Pamić: Postigao sam pogodak, a Čačić me novčano kaznio

Foto: 'Igor Kralj/PIXSELL'
Pamić: Postigao sam pogodak, a Čačić me novčano kaznio
01.11.2012.
u 19:03
- Iskreno, više bih volio da je Dinamo pobijedio Zadar, jer u tom slučaju ne bi bilo ovakvoga alarma uoči dolaska Istre - kaže Pamić
Pogledaj originalni članak

Trener Istre 1961 Igor Pamić (43) bio je sredinom 90-tih igrač Osijeka, kada je bijelo-plave vodio trener Ante Čačić. Bilo je nesuglasica među njima.

– Jednom me Čačić novčano kaznio. Postigao sam pogodak u igri protiv Šibenika, po sredini vrata, a Čačić me kaznio zato što nisam dodao loptu Vukoji, koji je, navodno, bio u boljoj poziciji. Takav postupak trenera nije mi baš bio normalan – prisjeća se Pamić.

Može li Istra, poput Zadra, šokirati Dinamo u Maksimiru?

– Nisam gledao utakmicu Dinamo – Zadar. Iskreno, više bih volio da je Dinamo pobijedio, jer u tom slučaju ne bi bilo ovakvoga alarma uoči dolaska Istre. Plavi su sigurno mobilizirani, a ionako su najjača momčad u Hrvatskoj, za klasu iznad svih ostalih – dodaje Pamić.

Pretendirate na Čačićevu poziciju? Očito je da mu se trese stolac...

– Nije trenutak da sada govorim o tome. Pitate li me za stanje u Dinamu, očito nešto ne štima kad je toliko igrača udaljeno iz momčadi, kad je takva atmosfera u klubu... Međutim, kada Dinamo igra u Ligi prvaka, njegov sam veliki navijač! Želio bih da Dinamo osvoji svih devet bodova do kraja, jer bismo time svi profitirali. I premda su svi suparnici u skupini bolji od plavih, uvjeren sam da nije nemoguće da Dinamo ulovi neki bod. To mu doista želim – zaključuje Pamić.

Istri će u Maksimiru nedostajati trojica važnih igrača, Ottochian, Križman i Bačelić Grgić. Prošle je sezone Pamić s Istrom namučio Dinamo u kupu (ispali na 11-erce), a posljednja dva dvoboja dobio je Čačić (1:0, 4:1).

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.