Konferencijska liga

PAOK dolazi desetkovan, bez važnog napadača, a zna se i tko sudi Dinamu

Foto: Arne Dedert/DPA
PAOK dolazi desetkovan, bez važnog napadača, a zna se i tko sudi Dinamu
06.03.2024.
u 14:11
Igrači i stručni stožer PAOK-a trebali bi poslijepodne biti u Hrvatskoj pa će navečer konferenciju za medije održati Lucescu i Kotarski
Pogledaj originalni članak

Nogometaše Dinama sutra od 21 sat (Arena Sport)  čeka utakmica osmine finala Konferencijske lige. U Zagreb dolazi PAOK koji je trenutačno vodeća momčad grčkog prvenstva. Ove dvije momčadi do sada su igrale dva puta, a modri su oba puta izgubili 0:1.

No, ne treba se plašiti PAOK-a jer zasut je problemima. Naime, za prvi susret s momcima Sergeja Jakirovića upitan je prvi napadač Ally Samatta, a njegova zamjena Brandon Thomas već je dulje izvan terena.

Trener Razvan Lucescu ima rupa i u obrani jer ostao je na dva stopera. Prema grčkim medijima, stoperski par biti Tomasz Kedziora i Konstantinos Koulierakis - jedini je na kojeg može računati. Neće biti ni Nigerijca Ekonga koji je nedavno proglašen najboljim igračem Afričkog kupa nacija. 

Ono što je sam klub objavio jest da je na posljednjem treningu Ali Samatta šepao te je primio određeni tretman i njegovo će stanje biti ponovno procijenjeno danas. Živko Živković također je preskočio trening jer i dalje pati od viroze, ali prvi vratar je ionako naš Dominik Kotarski.

 

Igrači i stručni stožer PAOK-a trebali bi poslijepodne biti u Hrvatskoj pa će navečer konferenciju za medije održati Lucescu i Kotarski.
Dodajmo da će susret na Maksimiru suditi Alijar Aghajev, sudac iz Azerbajdžana.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.