Odlazi iz Dinama

Papadopoulos u Španjolskoj pregovara sa Celtom Vigo

Foto: Saša Zinaja
Papadopoulos u Španjolskoj pregovara sa Celtom Vigo
21.01.2010.
u 16:16
Dinamo je na pragu rješenja s Dimitriosom Papadopoulosom, Grk bi se mogao preseliti u Španjolsku.
Pogledaj originalni članak

– Tamo je i dogovara se, no ne znam koliko je to daleko otišlo. Mi smo mu dopustili da pregovara, obećali da ćemo ga pustiti ako se dogovori – veli Zdravko Mamić koji je i dalje u Zagrebu i ne zna hoće li se priključiti momčadi u Međugorju.

– Nismo još dogovorili kako ćemo se (za koliko novca, nap. a.) razići, u svakom slučaju, za nas je povoljnije ako ima klub – veli Mamić. Plavi su na dobitku već ako se riješe Grka koji bi ih stajao 1,2 milijuna eura. Još bi veći bio da ga nisu ni doveli. S Osijekom nema pomaka oko Domagoja Vide.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
16:56 21.01.2010.

Dakle Dimitrios Papadopoulos se odlučio da če punovo igrati izbiljni nogomet i ligu i napušta rekreacijski nivo, HNL i NK Dinamo...